MODNA TAJNA

Evo zašto Irina uvijek izgleda savršeno

01.06.2015 u 10:03

Bionic
Reading

Ruska manekenka uvijek izgleda fantastično, a trik je u tome da investira u bezvremenske krpice koje su uvijek moderne i mogu se dobro kombinirati

Lijepa Irina kaže da kupuje samo klasične komade odjeće koji neće tako brzo izaći iz mode.

Irina Shayk (29), koja je u posljednje vrijeme u središtu pozornosti zbog veze s holivudskim zavodnikom Bradleyjem Cooperom, otkrila je za The Daily Telegraph da je poprilično štedljiva kad je u pitanju odjeća.

Lijepa Ruskinja ne gomila odjeću koja će izaći iz mode, već, kako kaže, kupuje bezvremenske komade koji su uvijek nosivi.

'Štedljiva sam i mrzim bacati novac na trendovsku odjeću koja će brzo postati out. Zato radije investiram u onu koju mogu nositi godinama. Moj stil je vrlo jednostavan i nikad ne pretjerujem. Kad ne radim, cijeli sam dan u sportskoj odjeći i trenirci. Tada se ni ne šminkam niti imam frizuru', kaže Irina.

Bivša djevojka Christiana Ronalda nije pristalica ni estetskih zahvata.

Ne vjerujem u estetske operacije. Žene bi trebale voljeti svoje tijelo. Sve je u samopouzdanju. Ako se osjećate dobro u svom tijelu, zračite i bit ćete privlačni. Svatko bi trebao voljeti svoje tijelo, bez obzira na veličinu odjeće koju nosi', uvjerena je ona.

Irina kaže da često mijenja režim tjelovježbe kako joj ne bi dosadila. 'U posljednje vrijeme vježbam džiju-džicu. Vrlo je zabavno i odličan je kardiotrening. Morate pronaći tjelovježbu koja je baš za vas. Sve mi brzo dosadi i zato volim stalno isprobavati nove stvari', kaže lijepa brineta.