LUDA SLUČAJNOST

Evo tko su djevojke s fotografije Nine Badrić i Ane Rucner

18.01.2017 u 20:44

Bionic
Reading

Glazbenice Nina Badrić i Ana Rucner srele su se na dubrovačkom aerodromu početkom siječnja, a fora je u tome što su se obje odlučile za sivi kaput iz Zare na crni outfit. Na istom mjestu zatekle su i djevojke koje su također imale iste kapute, no Nina i Ana nisu znale da je riječ o pravim sestrama blizankama

Violončelistica Ana Rucner na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Ninom Badrić, a koja je nastala u dubrovačkoj zračnoj luci.

Da bi cijela stvar bila još simpatičnija, ispred njih su također prošle blizanke, djevojke posve jednako odjevene pa su se odlučile fotografirati i na taj način zabilježiti zanimljiv prizor.

'Srela sam divnu Ninu, bilo je očito da volimo isti kaput… ali kada su se ispred nas pojavile još dvije blizanke, to je neki dobar znak!' napisala je Ana.

Nina je na to dodala: 'Njih dvije su nas totalno zasjenile! Al' da nemam crvenu torbu, i mi bismo bile glavna atrakcija!'

Kako se saznaje, riječ je o pravim blizankama, sestrama Ana Mariji i Lidiji Marti Kozlovac, prevoditeljicama i sudskim tumačicama iz Zagreba koje su se spletom okolnosti našle u dubrovačkoj zračnoj luci kad i Nina i Ana vraćajući se s božićnih i novogodišnjih blagdana.