PIKANTERIJE

Evo što niste znali o Kim Kardashian

18.06.2012 u 09:08

Bionic
Reading

Kim Kardashian otkrila je koliko je veliki perfekcionist, tko joj podiže raspoloženje, kako se nosila s očevom tragedijom te da ima čak 20 šampona

Ne postoji mnogo toga iz života Kim Kardashian što nije dokumentirano, ali čini se kako ipak postoje stvari koje će šokirati njezine fanove. Reality zvijezda otkrila je da posjeduje 20 različitih šampona, hranu čuva u posebnim vrećicama te se ne može tuširati ako kupaonica nije potpuno čista, piše Daily mail.

Priznala je da, iako joj čistač dolazi tri puta tjedno čistiti kuću, ona još to mora malo 'doraditi'. Dakle, Kim je perfekcionist, a usto kaže kako voli rutinu.

Njezin reality, između ostalog, prikazao je i 72-dnevni brak s Kris Humphriesom. Danas je ipak jedina osoba koja joj može podići raspoloženje njezin dečko Kanye West kod kojeg ju je privuklo što je stariji i iskusniji od nje i vjeruje da će ta veza ipak zadržati dozu privatnosti.

Pričala je i o tome kako je tragično ostala bez oca kada su joj bile 22 godine, a za kojeg vjeruje da je još uvijek uz nju.