NOVI ELFSI

Evo kako se odijevati pretjerano, ali sa stilom

08.05.2013 u 14:26

  • +26

ELFS, nova kolekcija, proljeće 2013.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec / Antonija Butković

Bionic
Reading

S nestrpljenjem dočekana revija ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Portera zasigurno je bila ona modnog dvojca Elfs koji su, unatoč tome što je nisu prikazali u sklopu službenog programa, za sve svoje sljedbenike pripremili poseban način prezentacije svoje kolekcije

Upravo je pista Schwarzkopf Cro A Portera u Laubi - Kući za ljude i umjetnost poslužila kao kulisa modne priče Elfsa.

Vjerni svom načinu modnog izražavanja, Elfsi su i ovaj put u središte svoje mode stavili mladu i prpošnu djevojku, zabavnu, opuštenu i veselu. Moda je za nju igra i ona se obožava igrati modom, spajati naizgled nespojive modne kombinacije te biti modno hrabra i odvažna. Upravo njihovim djevojkama izazov je s modom ući u dvoboj, moda im je pretjerivanje, ali sa stilom. To je djevojka koja voli pažnju i zna je privući.


Kolekcija proljeće/ljeto pokazuje što sve djevojke moraju imati u svom ormaru ove sezone. Svaka djevojka započinje dan plišanom trenirkom u kojoj je nesputana i slobodna, za fakultet, školu ili posao bira bazične i ležerne komade poput traperica, jaknica, oversized T-shirta, pamučnih haljina ili suknji, dok za večer ili izlazak bira raskošne haljine.

I ovaj put igranje logotipom brenda, kao i odabir posve novih i originalnih printova koji krase oversized T-shirt, haljine ili jaknice, oduševit će sve prave it djevojke. Raskošne haljine od brokata zasigurno će biti prvi odabir svih djevojaka za sve važnije životne prigode. Cijela kolekcija upotpunjena je modnim dodatcima, torbama i posebno zanimljivim šiltericama.

Ipak, modna priča Elfsa ne bi bila dosljedna sebi da se nije pozabavila iskonskom temom iz pop kulture. Ovaj put preispituje djevojke na izborima ljepote te njihovu ljepotu stavlja na pijedestal: jednom miss - uvijek miss. Elfsi vraćaju sjaj pomalo zaboravljenim izborima ljepote i slave bezvremensku ljepotu nekih od najljepših žena Hrvatske. Priča počinje izborom za Miss Hrvatske 1993. godine te Fani Čapalijom i njenom sada već legendarnom izjavom 'It's OK', a kako revija odmiče, tako se kruna prenosi na druge ljepotice. Ovaj jedinstven spoj mode i ljepote predstavlja vremeplov izbora ljepote i svaku ženu, bez obzira na godine i titulu, pretvara u istinsku ljepoticu.

Modeli: Fani Čapalija, Lejla Filipović, Renata Sopek, Antonija Šola, Maja Cvjetković, Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Antea Kodžoman, Iris Rajčić, Tina Katanić, Malina Grahek, Luna Valas, Tena Majetić, Patricija Marija Šimić, Lorena Kovač, Ana Marija Cajner, Lucija Lučan, Kim Kosanović, Nikolina Rak, Agata Mikić, Josipa Janković, Marija Janković, Vlaho Arbulić, Petar Puškarić, Robert Batarilo, Dejan Janković i Radovan Stošić.