USUSRET KONCERTU U ZAGREBU

Evo kako osvojiti večeru s Lepom Brenom

14.04.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda na Balkanu, Lepa Brena, spremna je za susret s fanovima iz Hrvatske i Slovenije, koji su već u velikom broju rezervirali karte za njen nastup u zagrebačkom klubu Shamballa 26. travnja

'Ovaj koncert radim prije svega zbog svojih fanova, koji su tražili da ponovno dođem i posjetim ih', kaže Lepa Brena, koja će dan prije koncerta večerati s odabranim obožavateljima zagrebačkom restoranu 'Urnebes'.

Ljubitelji Lepe Brene koji žele sudjelovati u izboru za večeru s pjevačicom mogu se prijaviti na Facebook stranici kluba Shamballa. Kako ona neće tako skoro nastupiti u Sloveniji, ovaj je event namijenjen za fanove iz obje države – pa će tako jedan stol 25. travnja biti rezerviran za obožavatelje iz Slovenije, a jedan za one iz Hrvatske.

Cijeli je, dakle, dolazak i nastup popularne pjevačice prožet intimnom, fanovskom atmosferom između nje i publike koja je više nego dobro poznaje, pa zato ovaj put i ne pjeva u velikoj dvorani, već u klubu.

Ulaznice za koncert Lepe Brene u Shamballi mogu se nabaviti na web stranici Eventima, kao i na svim većim kioscima Tiska.