MODNA INSPIRACIJA

Evo kako nositi hit hlače sezone

16.11.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Hlače od samta postale su pravi jesenski trend. Ovom klasičnom odjevnom komadu renomirana dizajnerska imena udahnula su novi život

Umjesto standardnih modela ravnih nogavica s tankim prugicama, hlačama od samta dizajneri su podarili retro tretman u znaku visoka struka i debljih pruga.

S modnih pista ovaj jesenski trend ubrzo se preselio na ulice svjetskih prijestolnica zahvaljujući utjecajnim modnim blogericama, a njihovi primjeri nošenja ovog must have komada sezone odlična su inspiracija.

  • +10
Samt u jesenskim kolekcijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da upečatljive samterice odlično izgledaju u paru s običnom majicom i klasičnim modnim dodacima, potvrđuje utjecajna britanska blogerica Lucy Williams uparivši smeđi model hlača od samta brenda Mango s utaknutom crnom majicom.

Hit model hlača urednica modne stranice Refinery29 Alyssa Coscarelli kombinirala je s bijelom košuljom upečatljivih rukava i stilizirala modnim dodacima poput torbice bucket i decentnog zlatnog nakita.

Hlače od samta u jesenskoj paleti boja mogu jednako dobro izgledati i u paru s košuljom predimenzionirana kroja, a ovu činjenicu potvrđuje modna blogerica Maja Wyh.

Objavu dijeli Maja (@majawyh)

Osim u dnevnim kombinacijama, hlače od samta mogu biti jednako dobar izbor u večernjim prilikama - uz pravilno stiliziranje.

U sezoni u kojoj je nošenje odijela popularnije nego ikad prije nećete pogriješiti kombiniranjem hlača od samta s pripadajućim blejzerom.

Poput mnoštva dizajnerskih imena, navedeni modni trend u jesenskoj sezoni prepoznali su i mnogi high street brendovi nudeći cjenovno pristupačnije, no ništa manje zanimljive modele kultnih samterica.

  • +11
Hlače od samta Izvor: Promo fotografije / Autor: promo