STRUČNI SAVJETI

Evo kako ne biste trebali nositi skinny traperice

20.09.2016 u 06:55

Bionic
Reading

Jesu li skinny traperice i dalje poželjan komad, pitanje je o kojem se često vode duge modne debate, no nesumnjivo je to da su s godinama poprimile status klasika, poput crnih cipela u špic ili bež balonera. Drugim riječima, trenutno ih ne krasi titula najtrendi modela u svijetu traperica, no unatoč tome, mnoge dame od njih uporno ne odustaju, stoga je dobro znati kako ih nikako ne biste trebali nositi

'Umjesto uobičajenog kombiniranja skinny traperica s običnom majicom, razmislite o tehnici slojevitog stila oblačenja i nošenju skinny modela ispod omiljene haljine ili suknje', mišljenja je Erin Sumwalt, kreativna direktorica rubrike Style Watch magazina People.

Dizajnerica Rebecca Minkoff predlaže kombinaciju skinny traperica s dobrim parom bajkerskih čizama i kraćom bajkerskom jaknom.

'Osobno bih izbjegla nošenje skinny traperica u kombinaciji s preuskim topom i predložila kombinaciju s majicom ili jaknom opuštenija kroja', ističe slavna dizajnerica.

'Što se tiče nošenja skinny traperica, bitan je balans', mišljenja je Gabby Sabharwal, osnivačica i dizajnerica brenda Giejo, napominjući da skinny model traperica nikad ne biste trebali kombinirati s uskim topom, već opuštenim ili predimenzioniranim vestama, bluzama i jaknama.

'Iako su skinny traperice prvi izbor mnogih žena, smatram da se ne bi trebale nositi uz visoke štikle, već ravnu obuću poput slatkih balerinki ili klasičnih loaferica za sofisticiraniji dojam', objašnjava modna urednica magazina InStyle Melissa Rubini