TAJNA LJEPOTE

Evo kako Kate Middleton uspijeva izgledati besprijekorno nakon svakog poroda

24.04.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Kada je Kate Middleton u ponedjeljak dočekala svoje treće dijete, osim liječničkog tima, na raspolaganju je imala spreman tim za uljepšavanje

Samo nekoliko sati nakon rođenja sina, njezina dugogodišnja stilistica Natasha Archer viđena je u odlasku iz londonske bolnice St. Mary's. Archer se tradicionalno brine o modnim izdanjima britanske miljenice tijekom službenih angažmana i svjetskih turneja, a vjeruje se da je Kate osobno uručila haljinu Jenny Packham koju je dizajnerica kreirala samo za nju.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Još jedan ključni član tima za uljepšavanje britanske princeze je osobna frizerska stilistica Amanda Cook Tucker koja je zaslužna za postojane frizure Kate od 2012. godine.

Početkom godine Tucker je otkrila popis ključnih proizvoda koji osiguravaju besprijekoran izgled frizure britanske miljenice. Uz 13 četki za kosu, šest češljeva, tri uvijača i dva sušila za kosu, u danas izbrisanoj Instagram objavi, Tucker je otkrila popis od sedam proizvoda od kojih većina ne iznosi više od 60 kuna.

Frizerski stilist otkriva kako postići frizuru Kate Middleton Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Kate je s novom prinovom u engleskoj kraljevskoj obitelji napustila bolnicu sedam sati nakon poroda. Zašto je tako brzo izašla iz bolnice? U Ujedinjenom Kraljevstvu ova praksa nije nimalo neobična. Nove majke u SAD-u nakon poroda u bolnici provedu prosječno dva dana prije odlaska kući, dok u Ujedinjenom Kraljevstvu nove mame odlaze iz bolnice nakon dan i pol. Iako je Kate nakon rođenja princa Georgea 2013. godine provela noć u bolnici, nakon rođenja princeze Charlotte 2015. godine bolnicu je napustila nakon 10 sati.

  • +4
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princom Georgeom Izvor: Profimedia / Autor: NN
  • +5
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princezom Charlotteom Izvor: Profimedia / Autor: NN

Još jedan razlog brzog odlaska Kate Middleton iz bolnice leži u ogromnom zanimanju javnosti i gužvi koje se stvaraju u blizini bolnice. Najzagriženiji fanovi engleske kraljevske obitelji ispred bolnice često kampiraju tjednima, a parkirna ograničenja u okolici bolnice mnogima predstavljaju veliki problem. Kate, naravno, nije jedina majka koja očekuje prinovu u londonskoj bolnici St. Mary's, a buku i gužva koju uzrokuje dolazak nove prinove u kraljevskoj obitelji mnogi ne dočekuju s oduševljenjem.