KUL IDEJA

Evo kako ćete zablistati na maturalnoj večeri

08.05.2015 u 12:00

Silver Club

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mnoge cure mjesecima unaprijed osjećaju silan pritisak oko izbora odjeće za maturalnu večer, a osim brige oko primjerenog izdanja, preostaje izbor odgovarajućih cipela, torbice, modnih detalja, savršenog make-upa, frizure...

Potraga za kombinacijom u kojoj ćete zablistati na maturalnoj večeri u punom je jeku, a važni su modni detalji na koje nikako ne smijete zaboraviti torbica i ogrlica.

Upravo će ovi modni detalji začiniti maturalni look, a kao pravo osvježenje za vaš budžet zašto ih ne biste unajmili! Ako ste u potrazi za efektnim modnim dodacima koji su točka na 'i' svakog dobrog stylinga, možda nešto pronađete u Silver Clubu.

Maturalna večer idealna je prilika dnevni izgled zamijeniti glamuroznim, a omiljenim tenisicama dati slobodno i uskočiti za promjenu u potpetice ili elegantne balerinke. Koju god kombinaciju odabrali, vodite se za time da se osjećate udobno i zadovoljno jer pred vama je uistinu duga noć. Posebnu pažnju svakako ćete pokloniti odabiru nakita i torbice, a razmišljate li još uvijek o veličini i modelu ili jednostavno u ormaru ne možete pronaći ono što ste zamislili, modne dodatke možete i posuditi. Ova opcija svakako će pomoći kućnom budžetu.

Odlična ideja mlade dizajnerice Dore Fanjek sačuvat će vam vrijeme i novac, a između 500 torbica i 200 ogrlica gotovo je sigurno kako ćete pronaći svoje idealne komade. Silver Club, prvi studio za najam torbi i modnog nakita nastao je potaknut vječitom potragom za odgovarajućim modnim dodacima, a odlično je rješenje upravo za maturalnu večer, ali i svakodnevne prigode.

Bez obzira na to kakav styling odaberete za maturalnu večer, bitno je da je to nešto u čemu ćete se osjećati posebno i lijepo, nešto u čemu ćeš moći plesati i nešto što odgovara tvom stilu i osobnosti.

Svakako odaberite nešto primjereno svojim godinama, jer mnoge djevojke, u želji da zablistaju te večeri, pretjeraju sa šminkom i preozbiljnom odjećom pa krajnji dojam bude sasvim suprotan od onoga što su imale na umu.

I, naravno, najvažnije je ne zaboraviti da je cilj maturalne večeri super se provesti ispraćajući posljednje školske dane.