MAGNET ZA POGLEDE

Eva Mendes u jednom od rijetkih pojavljivanja: Crvenom haljinom hit uzorka istaknula vitke noge

09.11.2019 u 12:47

Bionic
Reading

Otkako se skrasila s Ryanom Goslingom, Eva Mendes rijetko se pojavljuje, a i svoju je karijeru stavila na čekanje te se posvetila suprugu i kćerkicama. Jedino se u javnosti pojavljuje kad promovira svoju modnu liniju za brend New York & Company, pa je ovoga pusta iskoristila priliku da se pokaže u punom sjaju prilikom promocije svoje nove blagdanske kolekcije

45-goidšnja glumica za izlazak je odabrala crvenu minicu animalnog printa, koji je zadnjih sezona jedna od poželjnijih uzoraka. Stajling je upotpunila crnim najlonkama i sandalama s platformom, te sve začinila efektnom torbicom. Haljina je, naravno, brenda New York & Company i dio kolekcije koju trenutačno promovira.

Lijepa brineta ne krije kako je trenutačno fokusirana na svoju blagdansku kolekciju te ne razmišlja o povratku pred kamere. No zato je s veseljem za strane medije pričala o modnim odabirima koji su savršeni za sezonu zabava pred nama.

  • +3
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Max Lopes- Vasquez-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Kreirala sam puno svjetlucavih haljina, a u kolekciji se može pronaći i puno vesti te setova od pletenine. Volim dobre pletene setove, a u oni su u kombinaciji s čizmama moj najdraži modni odabir' za svaki dan', kaže Mendes.

Dok dizajnira kolekcije, želja joj je, kaže, da se žene osjećaju sjajno u tome što nose i da si tu odjeću mogu priuštiti. Nijedan odjevni predmet iz njezine kolekcije stoga ne košta više od 200 dolara, a u njoj svatko može pronaći nešto za sebe bez obzira na visinu i kilograme jer obuhvaća i veće brojeve.

Baš poput slavne mame i njezine kćerkice vole modu i odjeću, priznaje glumica.

'Jako su kreativne, ma djeca su općenito jako kreativna. Nažalost, kako rastu zbog društva, škole, ljudi im tu kreativnost oduzimaju. Nadam se da će još dugo ostati tako kreativne. Ne želim ih ograničavati zabranjujući im neke stvari. Kad je odijevanje u pitanju puštam ih da rade što god žele', kaže Mendes.