JOŠ JEDNOM DA

Eva Longoria ponovo pred oltarom

22.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ponavljanje zavjeta prilično je popularan trend u svijetu bogatih i slavnih, a odlučili su ga slijediti i Eva Longoria i Tony Parker koji namjeravaju ponovo krenuti prema oltaru

Iako se par vjenčao u glamoruznoj ceremoniji u francuskom dvorcu prije dvije godine, čini se da im nije bilo dosta pa bi još jednom htjeli proživjeti tu euforiju.

'Čini mi se kao da je bilo jučer. Ponovo se želimo vjenčati jer nam je vjenčanje prošlo tako brzo, toliko se toga događalo da sam imala osjećaj kao sam izvan svog tijela. Zbog toga to želimo napraviti još jednom, ali ovoga će puta to biti malo intimnije', obznanila je kućanica Eva koja svog supruga prati gdje god stigne.

Tako je Parkera, NBA košarkaša i francuskog reprezentativca, pratila za vrijeme prvog kruga EP-a u košarci i boravila je s njim u Gdanjsku, da bi nakratko otputovala u Los Angeles gdje je prisustvovali godišnjoj dodjeli Latino nagrada. Iako je bila domaćica dodjele nagrada, očito se nije previše umorila jer je za koji dan ponovo bila u avionu prema Poljskoj gdje je pružala moralnu podršku suprugu na utakmici protiv hrvatskih košarkaša.

Eva kaže da njezina veza s Tonyjem nikada nije bila bolja. 'Naša veza, koja traje već šest godina, jača je, bolja i zabavnija nego prije. Zapravo svakim danom postaje sve bolje. Znam da to zvuči kao klišej, ali to je stvarno istina', pohvalila se glumica.