KONCERT U ČAST DINI DVORNIKU

Ella Dvornik ima novog dečka?

21.02.2010 u 14:43

Bionic
Reading

U klubu Boogaloo održan je koncert 'Tribute to Dino Dvornik' na kojem se kći pokojnog kralja funka pojavila s novim dečkom

Daniela Dvornik organizirala je u klubu Boogaloo koncert u čast svom prerano preminulom suprugu Dini Dvorniku pod nazivom 'Tribute to Dino Dvornik'. Na koncertu se pojavila i Ella Dvornik s javnosti nepoznatim dečkom, a nedavno je na Facebooku pisala da postoji netko tko joj se sviđa.

S dugogodišnjim dečkom Denisom Mehmedovskim prekinula je na svoj rođendan u prosincu prošle godine. On je bio uz nju kada joj je tata preminuo, živjeli su zajedno te su na svim događajima kojima su prisustvovali djelovali idilično i zaljubljeno.

     

No, nešto je očito puklo, a Dvornikova je snimljena kako se tijekom noćnog izlaska u klubu Sirup ljubi s Ivanom Mitrovićem, poznatijim kao Mrkvica iz Big Brother kuće koji je bio s Rinom

Sada je Ella, čini se, krenula dalje i počela se viđati s drugim muškarcima, a dečko s kojim je došla na koncert izgleda kao potpuna suprotnost otvorenoj Elli. Dok je ona pila pivo, on je mirno stajao u košulji i sakou te pio običnu vodu.