GEORGE CLOONEY

Elisabetta je dobar kopilot u putovanju kroz život

22.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Jedan do najpoželjnijih holivudskih glumaca priznao je da je bio u vezama u kojima se osjećao strašno usamljeno, ali je o svojoj aktualnoj partnerici, seksi Talijanki, otkrio da se jako dobro zabavlja te da ne želi ništa više reći jer ne želi ureći stvari

Clooney, koji je trenutačno u vezi s talijanskom ljepoticom Elisabettom Canalis koju bi, prema tračevima iz talijanskih medija, uskoro mogao odvesti i pred oltar, otvorio se u intervjuu za časopis Hello i progovorio o svom privatnom životu. Priznao je da se s većinom svojih dosadašnjih djevojaka osjećao usamljeno.

'Ljudi me uvijek pitaju brinem li se zbog toga što sam sam, ali slušajte, bio sam ja u vezama u kojima sam se osjećao užasno usamljeno. To što si s nekim ne znači nužno da si neizmjerno sretan i upotpunjen, ponekad je zapravo suprotno.

Samo pokušavam živjeti život na način koji sam odabrao i nadam se da će mi to poći za rukom. Također sam svjestan da određene stvari možeš raditi i one su slatke kad imaš 20, ali postaju manje slatke ako ih još uvijek radiš s 48', rekao je Clooney i dotaknuo se svoje aktualne veze sa seksipilnom Talijankom.

'Ako je život putovanje, onda trenutačno imam vrlo dobrog kopilota. Neću predviđati budućnost i reći da sam našao kopilota do kraja života jer ne želim ureći stvari. Ali reći ću jedino da se jako dobro zabavljam kao stalni putnik na Alitaliji', zagonetno je rekao glumac.