SLOMLJENA TALIJANKA

Elisabetta Canalis neutješna nakon prekida s Clooneyjem

30.06.2011 u 13:22

Bionic
Reading

Elisabetta Canalis potištena je zbog nedavnog naglog prekida s najpoznatijim neženjom na svijetu

'Elisabetta je molto triste (jako tužna)', rekla je njezina majka Bruna Canalis u intervju za talijansko izdanje Vanity Faira u kojem je otkrila kako je njezina kći duboko pogođena prekidom dvogodišnje veze s Georgeom Clooneyjem. I dalje je jako tužna, kaže mama Bruna, ali misli kako se to moralo dogoditi.

Mama Bruna i tata Cesare, liječnik, upoznali su se sa svojim potencijalnim 50-godišnjim zetom prošle godine na Sardiniji. 'On je zgodan i zabavan dečko', izjavio je Cesase Canalis. 'Lijepo smo se proveli, ali mi nismo navikli na previše novinara.' Elisabettin je tata priznao kako je sumnjao da će mu zgodna američka filmska zvijezda ući u obitelji. 'On bi sigurno bio dobar zet, ali je to bilo na mojoj kćeri da odluči.'

Canalis i Clooney javno su izrazili različita mišljenja o braku: Clooney tu instituciju odlučno odbija, a Canalis je ovoga lipnja rekla kako 'čvrsto vjeruje u brak'.

Talijanski Vanity Fair također piše kako je Canalis nedavno stala ispred Ville Oleandra, Clooneyjeva doma na jezeru Como, kako bi pokupila svoje stvari. 'Bila je sa svojim psom i puno pušila', otkrio je jedan izvor. Iako je prošlo već tjedan dana od prekida, Elisabetta šuti.

Možda bi joj bilo bolje, budući da sama sebe smatra zvijezdom, da se što prije oglasi, jer za dva mjeseca tračerska scena neće imati nikakva interesa za njezinu tužnu priču. Javnost će se zabaviti pričama kako joj je Clooney dao nogu i doslovce je izbacio iz kuće te indiskretno govorio kako ga je Elisabetta doslovce izluđivala.