TVRDE CLOONEYJEVI PRIJATELJI

'Elisabetta Canalis je bolesno željna slave'

08.07.2011 u 08:17

Bionic
Reading

George Clooney, koji svoju privatnost brani svim sredstvima, ostavio je Elisabettu Canalis jer se gotovo razbolio od njezine potrebe da bude stalno u medijima, tvrde upućeni izvori iz klana slavnog glumca. Za to vrijeme Elisabetta šuti, a fotografi je snimaju kako se s bivšim dečkom provodi na jahti koja plovi kod Caprija

Nastavlja se saga o prekidu Georgea Clooneyja i Elisabette Cannalis. Iako nikoga ne bi trebalo čuditi što su prekinuli, zanimljiva je količina upućenih i bliskih izvora iz oba klana koji svako malo puste neku vijest koja bi na trebala objasniti razloge prekida. Jučer se oglasio Clooneyjev prijatelj koji je ustao na braniku njegove muževnosti i heteroseksualnosti.
Clooney obično ne objavljuje informacije o svojim bivšima i prekidima: jednostavno im da nogu, svijet odahne i svi budu sretni!
U ovom slučaju u američke medije izlaze indiskrecije koje, očito, plasira Clooneyjev tim. Najnoviji kaže da je Geroge Clooney dao nogu Elisabetti jer je ona cura gladna i žedna slave.
Američki tjednik Us Weekly piše da je Clooney bio gotovo bolestan od njezine potrebe da bude u središtu pažnje.

'Na odmoru bi cijelu vječnost provodila u svojoj sobi, uređujući se za svoje izdanje u bikiniju, a zatim je šetala plažom ne bi li je fotografi snimili', rekao je jedan izvor: 'Bila je opsjednuta pažnjom koju je dobivala.'
Drugi izvor kaže da je slavni glumac koji je poznat po notornom čuvanju privatnosti 'izgubio interes kad je ona pokazala svoje pravo lice'.

Hm, Clooney izgubio interes kad je ona pokazala svoje pravo lice? Ona je pokazala svoje prave boje u drugoj minuti njihove veze, a veći dio njihove dvogodišnje ljubavi provela je organizirajući fotografiranja i radeći bilo što vrijedno četvornih centimetara u tabloidima.

OK, možda je željna slave, ali zasad je njezina priča vruća roba koja se čeka. No ona šuti, a Clooneyjev tim pomalo nervozno pušta informacije različitim kanalima.  Za to se vrijeme ona na jahti zabavlja s bivšim dečkom. Nije loše!