LUDE MODNE IGRICE

Elfsi pretvorili Severinu u seksi Lolitu

07.10.2010 u 12:01

Bionic
Reading

Severina je još jednom pokazala da se ne boji poigrati s modom. Zahvaljujući modnom dvojcu Elfs pretvorila se u zaigranu i seksi Lolitu

Severina je ponovo podržala poznati modni dvojac Elfs snimivši modni editorijal za novu kolekciju 'Seks, smrt, pare, moć i slava' te pokazavši da je modne igrice itekako vesele. Razigrani Elfsi od Severine su stvorili kraljicu plesnog podija, luckastu Lolitu odjevenu u otkačene haljinice za modne šmekerice.

'Ova suradnja je uistinu posebna i jedinstvena za nas. Severina je oduvijek za nas bila simbol uspjeha, simbol ljepote i istinske ljubiteljice mode, simbol onoga čemu svi težimo. Raditi s njom već godinama je pravi izazov, a slijediti je u njenim transformacijama je uistinu pravi modni užitak', komentirali su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajneri koji se kriju iza imena Elfs.

Severinu je fotografirao Jurica Sertić, make up potpisuje Saša Joković, dok se za kosu pobrinuo Glamour/Mijo Majhen. Novu kolekciju Elfsi će predstaviti 7. listopada na Cro-a-porteru.