OGRTAČI SU PONOVNO IN

Elegantna zamjena za kapute: Ovaj topli komad isplati se imati u ormaru, a u modu se vratio u velikom stilu

24.11.2020 u 06:04

Bionic
Reading

Uz različite modele kaputa i jakni namijenjenih novoj jesensko-zimskoj sezoni, na policama trgovina nimalo rijedak prizor nisu ni ogrtači koji će svakoj osmišljenoj kombinaciji darovati elegantan izgled, a izvrsno se sljubljuju s ručnim torbicama i visokim modelima čizama kakvi ove sezone uvjerljivo dominiraju modnom scenom

Vještice, čarobnjaci i superheroji dobro znaju kolika je moć ogrtača. I dok obični smrtnici nemaju sposobnost letenja, ovaj odjevni komad može vas vinuti u prave modne visine. U svojim kolekcijama predstavila su ih brojna dizajnerska imena, a podjednako krase police high street trgovina na čelu s mnogima omiljenom španjolskom Zarom.

  • +4
Ogrtači na policama high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako se brojnim damama mogu učiniti kompliciranima za nošenje uslijed nedostatka rukava, ne dozvolite da vas takva sitnica obeshrabri.

Poput različitih modela kaputa i jakni, ogrtači u hladnim mjesecima zablistat će pri slojevitom stilu odijevanja, a kada govorimo o modnim dodacima i obući, nećete pogriješiti ukoliko ga kombinirate s visokim modelima čizama i ručnim torbicama koje ističu ženstvenu osobnost ovog odjevnog komada.

Osim što ih karakterizira nedostatak rukava, ogrtače najčešće krasi predimenzionirani kroj, a kako biste ga umanjili, poslužite se dodatkom remena. Na taj ćete način istaknuti struk i učiniti da odabrani model ogrtača izgleda laskavo.

Ogrtači u stajlinzima street style zvijezdi