'KRALJEVSKE SESTRE'

Elegantna princeza najveća je konkurencija Kate Middleton

29.08.2016 u 18:20

  • +2

Danska princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Buduća danska kraljica, 44-godišnja princeza Mary redovito se nalazi na listama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a iako svojim izgledom jako podsjeća na najpopularniju članicu britanske kraljevske obitelji Kate Middleton, modni stil dviju stajliš plemkinja ipak se u mnogočemu razlikuje

Danska princeza Mary za proslavu 850. rođendana grada Glostrupa odlučila se za klasičnu eleganciju odabravši bijelu suknju i identičan gornji dio koji potpisuje talijanska modna kuća Prada, a styling je upotpunila elegantnim štiklama u nude nijansi s potpisom svog omiljenog dizajnera Christiana Louboutina, dok je kosu skupila u punđu koju je naglasila efektnim ukrasom.

Buduću dansku kraljicu, elegantnu Australku čijim žilama ne teče plava krv, čitatelji britanskog časopisa Hello dvije su godine zaredom proglašavali najbolje odjevenom damom s kraljevskih dvora. Buduća kraljica voli štikle s potpisom Louboutina i Ginavita Rossija, kao i modne klasike kad su torbice u pitanju, a u svojoj kolekciji ima Chanelove vječne prošivene modele, kao i Hermesovu birkinicu. No kad je odjeća u pitanju, osim luksuznih modnih kuća poput Prade, Dolce&Gabbane ili Valentina, često nosi komade danskih modnih dizajnera, ali i onih iz svoje domovine, Australije.

Elegantni setovi, lepršave suknje A-kroja i ženstvene bluze čest su odabir danske princeze, poznate po modnoj eleganciji iako ponekad hrabro riskira jarkim bojama ili večernjim haljinama bez bretela. Njezini modni odabiri ipak su malo konzervativniji od onih španjolske kraljice Letizije, koja svoje elegantne profinjene stajlinge voli začiniti upečatljivim modnim dodacima, ali i vidno moderniji u odnosu na stil koji njeguje Kate Middleton.

Njezini najnoviji modni odabir za službeno pojavljivanje u javnosti, elegantni bijeli kompletić, podsjetio je na stil Kate Middleton, kojoj i fizički nalikuje. Toliko da je to komentirao i slavni modni dizajner Karl Lagerfeld, nazvavši ih - kraljevskim sestrama.

Kate Middleton i danska princeza Mary