ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY:

'Dvije su stvari u koje vrijedi investirati: traperice i kožna jakna'

10.10.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Rosie Huntington-Whiteley jedna je od najpoželjnijih žena na svijetu. Osim što se može pohvaliti savršenim tijelom i prelijepim licem, Victorijina anđelica oduševljava i osjećajem za stil

Zanosna engleska manekenka i glumica koja je godinama u vezi s glumcem Jasonom Stathamom, najbolje se osjeća u casual kombinacijama trapki i T-shirt majica pa ne čudi što je postala zaštitno lice najnovije kampanje branda Paige, poznatog po odličnim trapericama.

U intervjuu za listopadski InStyle, lijepa Rosie otkrila je ponešto o svom modnom stilu.
'S vremenom sam naučila da je najvažnije nositi ono što odgovara vašoj građi i u čemu se dobro osjećate. To odlično rade ikone stila Kate Moss i Diane Kruger', rekla je Rosie dodajući da je važno osjećati se dobro u svom tijelu i stalno raditi na samopouzdanju.

Odjeća u koju vrijedi investirati su, kaže Rosie, traperice i kožna jakna.

'Traperice i kožnu jaknu možete nositi u svim prigodama. Nikad nećete pogriješiti ni s kožnom suknjom ili kožnim hlačama. Ja doslovce živim od jutra do mraka u dobrim trapericama i kožnoj jakni. Jako mi se sviđa Paigeova Transcend kolekcija. Njihove traperice i džemperi su toliko udobni da ih možete nositi i na putovanju', rekla je dugonoga ljepotica.
Vitku liniju održava tjelovježbom, a kad je u Londonu, vježba s bratom koji je trener fitnesa.

Što se tiče beauty rutine, Rosie je godinama vjerna istim proizvodima pa je u njezinu neseseru uvijek korektor za tamne podočnjake Clé de Peau Beauté.

'Ne volim previše eksperimentirati s različitim proizvodima. Držim se onoga što mi odgovara godinama poput IS Clinical Active seruma za ožiljke od akni. Često koristim rumenilo u kremi rub La Prairie. Nanesem ga malo na jagodice kako bih postigla zdrav sjaj', rekla je Rosie koja hvali Narsov tonirana hidratantna krema.

Rosie je vrlo zadovoljna svojom novom bob frizurom koja je, kako kaže, vrlo laka za održavanje.

'Otkad sam se ošišala nemam puno problema oko kose. Više je ne feniram ni ne peglam kao prije. Kosu samo prirodno posušim i dodam malo suhog šampona na bazi marokanskog ulja za korijen kako bih postigla volumen', otkrila je.