besprijekorni stajlinzi

Dvije Kate modno briljirale i pomele konkurenciju

24.10.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Poznate po besprijekornom stilu kad je riječ o pojavljivanju na crvenim tepisima, australska diva Cate Blanchett i glumica Kate Bosworth plijenile su pažnju na glamuroznoj dodjeli nagrada američkog magazina InStyle

Tijekom glamurozne večeri održane u centru Getty - Muzeju umjetnosti u Los Angelesu, američki magazin InStyle predstavio je treće izdanje dodjele nagrada kojima se odaje počast glumcima, glumicama i umjetnicima čiji stil definira crveni tepih, kao i onim osobama čiji je rad iza kulisa doprinio pamtljivim glamuroznim trenucima.

Tradicionalna dodjela nagrada standardno je okupila mnoštvo slavnih ljepotica i zvijezda, a glumice Cate Blanchett i Kate Bosworth uspjele su se posebno modno istaknuti.

Australska diva Cate Blanchett opet je pokazala da s lakoćom stvara besprijekorne stajlinge koji ističu svu njezinu ljepotu i posebnost pojavom u prugastoj kreaciji s potpisom modne kuće Givenchy.

Crvenu haljinu s crnim prugicama, koje su činile plisiran efekt, odlikuju detalji poput puf rukava s mašnama na ramenima i duboki V-izrez dekoltea. Efektna kreacija koju potpisuje nova dizajnerica modne kuće Givenchy, Clare Waight Keller, predstavljena je u sklopu kolekcije za iduću proljetnu sezonu.

Slavna Cate Blanchett pridružila joj je remen oko struka sa zlatnim detaljima naglasivši skladnu figuru, a cjelokupno izdanje zaokružila je parom zanimljivih crvenih cipela s crnim detaljem na prstima, koje su stilom savršeno odgovarale otkačenom modelu haljine.

Američki magazin InStyle te joj je večeri uručio nagradu za ikonu stila, a slavna Cate Blanchett tradicionalno krasi liste najbolje odjevenih glumica.

  • +10
Cate Blanchett i Kate Bosworth na dodjeli nagrada InStyle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput australske dive, na dodjeli nagrada američkog magazina InStyle modno je briljirala i glumica Kate Bosworth. Istančan stil, odličan osjećaj za detalje i odvažni modni odabiri dio su njezina prepoznatljivog modnog izraza koji joj je s godinama donio titulu modne ikone.

Na glamuroznoj dodjeli nagrada InStyle zablistala je u zlatnoj haljini do poda, djelu poznata francuska dizajnera Alexandrea Vauthiera.

Kreaciju presvučenu zlatnim ljuskicama činili su detalji poput naglašenih ramena, plava cvijeta na ovratniku i duboka izreza u donjem dijelu, koji je otkrivao odabir crnih štikli s remenčićima.

  • +15
Poznate ljepotice na dodjeli nagrada InStylea Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Otkačenu haljinu glumica jedinstvene ljepote nosila je uz par blještavih visećih naušnica i crnu torbicu clutch, dok se po pitanju frizure odlučila za uglađenu punđu i make-up u znaku crvena ruža.