DermEden

Dva vrhunska proizvoda koja će izbrisati neželjene tragove s kože

14.04.2021 u 15:08

Bionic
Reading

DermEden donosi revolucionarne proizvode za borbu sa strijama i hiperpigmentacijskim mrljama

Za kožu tijela bismo slobodno mogli reći kako je ona naše osobno platno i ogledalo naše svakodnevice, određenog životnog razdoblja pa tako i svakog pojedinog desetljeća života i životnih navika koje će na kraju na tom platnu ostaviti trag. Najčešće su to tragovi koji ne predstavljaju problem za fizičko zdravlje, ali mogu negativno utjecati na naše samopouzdanje i izgled. Uz pojavu bora i finih linija, strije i pigmentacijske mrlje predstavljaju dva najčešća problema s kojima se susreće većina žena, ali i muškaraca. Izloženost suncu, hormonalna neravnoteža, nezdrave životne navike, nagla promjena težine, pubertet i post-trudnoća, samo su neki od razloga zbog kojih svojoj koži moramo pokloniti specijalnu pažnju kako bismo je maksimalno dugo održali sjajnom, zdravom i glatkom.

Kao novitet na našem tržištu, revolucionarna i jedinstvena krema protiv strija francuskog laboratorija DermEden postat će neizostavno rješenje za nabrojane probleme. Dermeden Specific Protocole krema protiv strija (200ml/298,00kn) je krema vrhunskog sastava, odnosno visoke koncentracije dokazano učinkovitih aktivnih sastojaka - kombinacija glikolne kiseline, Retinola i Centella Asiatice koja predstavlja najvažniju ljekovitu biljku u ajurvedskoj medicini. Ona djeluje duboko na tkivo i fibroblaste te se zbog toga vrlo uspješno koristi protiv celulita, potiče proizvodnju kolagena, potiče prokrvljenost i ublažava stvaranje ožiljaka. Upravo je odabir spomenutih sastojaka koji su se pokazali kao najbolji i najučinkovitiji u liječenju strija, zaslužan za beskompromisnost DermEdena u donošenju zapanjujućih rezultata na ovom području. Osim izvrsnih rezultata, ovu kremu izdvaja i neobična činjenica što se njezino korištenje ne preporučuje trudnicama niti dojiljama. Iako strije najčešće povezujemo s trudnoćom pa su ciljana skupina trudnice, DermEden je ovom kremom prednost odlučio dati isključivo učinkovitosti proizvoda. Radi se o intenzivnoj njezi, a prisutnost Retinola koji ga čini snažnijim i učinkovitijim ne preporučuje se trudnicama pa je proizvod namijenjen svim ostalim ciljnim skupinama koje imaju problem sa strijama, bilo da se radi o naglom rastu, naglom mršavljenju ili porastu mišića odnosno pojava strija uslijed puberteta, menopauze i post-trudnoće. U kremi je prisutna intenzivna njega trostrukog djelovanja pa osim što smanjuje izgled postojećih strija, kožu učvršćuje i tonira, dok je intenzivno vlaži i sprječava stvaranje novih strija.

Jednako kao i strije, pigmentacijske mrlje su bezopasne no njihovo nastajanje bismo u svakom slučaju voljeli umanjiti. Uz lice, regije vrata, ramena i dekoltea najčešće su i najviše izložene suncu, stoga im je potrebno pokloniti dodatnu njegu ne bi li koža ostala ujednačena, bez hiperpigmentacija, bora i diskoloracija. Dermeden Specific Protocol blistavi losion za tijelo (200ml/169,00kn) je losion svilenkaste i baršunaste teksture koji u jednom pokretu vlaži i vraća sjaj koži, posebno prilagođen za dehidriranu, oštećenu i kožu sklonu hiperpigmentaciji. Obogaćen hidratantnim sastojcima, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini privlači vlagu i popunjava bore, shea maslac dubinski hrani kožu, dok diojska kiselina nježno eksfolira stanice kože te tako prevenira nastanak hiperpigmentacije i smanjuje već postojeće. Ovo osjetljivo područje nepravedno je zanemareno u njezi kože, a upravo ono najčešće utječe na dojam mladolikosti. Samim time područje dekoltea i vrata zahtjeva više pažnje i vrhunske sastojke koji će našoj koži omogućit „čisto platno“, a nama bezbrižno razotkrivanje kože u nadolazećim sunčanim danima.

Proizvodi su dostupni u Opposite beauty storeu, kod dermatologa te u odabranim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i kozmetičkim salonima.