UTEGNUTA ROSIE

Duže noge dugo nismo vidjeli

18.06.2013 u 10:28

  • +2

Premijera filma 'Hummingbird'

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Lijepa glumica i model, Rosie Huntington-Whiteley na premijeri filma 'Hummingbird' u kojemu glumi njezin dečko Jason Statham željela se posebno istaknuti, a to joj je i pošlo za rukom u kratkoj i uskoj bijeloj haljinici

Na londonskoj premijeri filma 'Hummingbird' Rosie Huntington-Whiteley stigla je kao potpora svome dečku Jasonu Stathamu koji u filmu tumači glavnu ulogu. Međutim, lijepa Rosie skockala se od glave do pete te je na crvenom tepihu zasjenila i svog dečka te su pogledi svih okupljenih bili usmjereni prema njoj.


Zanosna Rosie na crveni tepih stigla je tako u kratkoj i uskoj haljinici zanimljiva kroja. Kremasto bijela opravica prošarana tirkiznim šarama i čipkom na leđima u punom sjaju isticala joj je vitku figuru. Tom kratkom haljinicom Rosie je istaknula i svoje vitke vrtoglavo duge noge, a cijelu kombinaciju posebno začinila sivkastim salonkama.

Tijekom premijere nije se odvajala od dečka Jasona koji je pak odjenuo klasično tamnije odijelo i blijedoružičastu košulju bez kravate te su njih dvoje još jednom utvrdili svoj status zgodnog celebrity para koji ne može nigdje proći nezapaženo.