OUTFIT KOJI PLIJENI POGLEDE

Đurđa Tedeschi iznenadila modnim odabirom

31.05.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Majka Emila Tedeschija bez sumnje je jedna od najoriginalnije odjevenih Hrvatica, a njezine modne kombinacije uvijek imaju jak individualni pečat. Umirovljena sutkinja iznenadila je sve neočekivanim modnim potezom odjenuvši istu haljinu dva dana za redom, na rođendanskoj proslavi PR agencije i praizvedbi baleta 'Glembajevi' u zagrebačkom HNK-u

Đurđa Tedeschi izgradila je osebujan modni stil koji uključuje puno tamnih boja, upečatljivih krojeva i živopisnog accessoirea koji umirovljenoj sutkinji odlično stoji.  

Iako je u svojim 70-ima, gospođa Đurđa Tedeschi ne izlazi iz svojih ekscentričnih modnih kombinacija koje su postale njezin zaštitni znak.

I na praizvedbi baleta 'Glembajevi' u HNK-u bila je, bez sumnje, među najzapaženijim uzvanicama.

Đurđa Tedeschi držala se tako provjerene formule odjenuvši istu crnu haljinu u kojoj se pojavila i na obilježavanju 10 godina agencije Priredba.     

Efektnu kreaciju upotpunila je omiljenim modnim detaljima: upečatljivim sandalama na vezanje, malim šeširom i velikim naušnicama.

I za ovaj outfit maštovita gospođa Tedeschi zaslužila je čistu peticu. Ona se nimalo ne opterećuje aktualnim modnim trendovima i odlično nosi svoje upečatljive modne kombinacije. Godinama je vjerna istoj frizuri i make upu koji joj odlično pristaje.

Njezin je modni potpis svojedobno zaintrigirao i modne znalce na pariškom tjednu mode pa je prije nekoliko godina o Đurđi Tedeschi pisao i Vogue.