SUKOB S GAZDOM

Dramatični dani Marine Perazić

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Denis&Denis Marina Perazić u četvrtak se ispred stana u Novom Sadu sukobila s policijom i stanodavcem koji tvrdi da mu duguje 26.250 kuna za stanarinu, piše srpski Blic

Stevan Mrđan skinuo je vrata stana i odnio ih kako bi prisilio pjevačicu da se iseli. 'Strašno je to što nam se događa', rekla je Marina Perazić za srpski Puls.

Stevan je već pokušavao provaliti u stan u kojem pjevačica živi s kćerkama Mijom i Lunom. Njihov stanodavac tvrdi da novac za stanarinu nije dobio već 14 mjeseci. Kako bi ga spriječila da im provali u stan, pjevačica je pokušala promijeniti bravu i vrata. Stanodavac joj to nije dozvolio.

Kad je nakon sukoba s njezinom kćeri skinuo ulazna vrata, Marina je pozvala policiju i svog odvjetnika koji su pokušali smiriti situaciju. Ubrzo se ispred zgrade pojavio i Stevanov odvjetnik koji ga je navodno i nagovorio da skine vrata. Nakon 20-minutnog pokušaja smirivanja situacije, policija je privela Mrđana.

Sve navedeno jako je potreslo Marinu i njezine kćeri. Marinin stanodavac je i prije nekoliko dana dolazio do stana pjevačice, ali mu nitko nije otvarao, piše srpski Kurir. Prije mjesec dana podnio je tužbu protiv Marine, a pjevačica je ispričala kako je stan zapravo vlasništvo Mrđanovog unuka. Tvrdi da je žrtva prevare te da ne duguje nikakav novac.

Svet tvrdi da je Marina kažnjena s devet tisuća dinara od prekršajnog suda u Novom Sadu jer nije prijavila svoj boravak u Srbiji.

Pokušali smo stupiti u kontakt s pjevačicom, kako bismo provjerili istinitost informacija, ali nije nam odgovorila na poziv.