MRAČNI MAKE-UP

Dramatična šminka za Noć vještica

29.10.2010 u 16:12

Bionic
Reading

Prepustite se seksi ugrizu Noći vještica uz porculanski bijelu put, krvavocrveni ruž i intenzivno oslikane oči u nijansama ponoći

Spremate li se za izlazak u Noći vještica, ništa ne prepuštajte slučaju. Sa zalaskom sunca navucite svoj 'triler make-up' i transformirajte se u seksi vampiricu čijem će ugrizu teško odoljeti zgodni smrtnici. Da ne bi bilo zabune, to ne znači da trebate izgledati kao Morticia Adams, naprotiv!

Iako se ta 'strašna' noć još uvijek doživljava kao uvozni proizvod koji nije u potpunosti zaživio u našim krajevima, sve je više klubova koji organiziraju tematske večeri. Čak ako ni izdaleka niste skloni 'gothic make-upu', uz dvije-tri intervencije bit ćete potpuno 'maskirani' i spremni za svoj noćni pohod.

Nakon što se 'impregnirali' lice uobičajenom hidratantnom kremom, korektorom temeljito kamuflirajte sve nepravilnosti jer je besprijekorna put osnovni preduvjet ovog looka. U ovom slučaju: više je više! Zatim nanesite tekući puder koji je samo za nijansu svjetliji od vaše puti. Privući ćete pažnju i znatno svjetlijom podlogom od prirodne, ali negativnu.

Iskoristite prednosti dramatične Noći vještica u kojoj sve prolazi, pa šminkom naglasite i oči i usne. Ovaj put nećete moći izbjeći crveni ruž, s tim da prolaze sve nijanse te ubojite boje, od najsvjetlijih do najtamnijih, koje gotovo graniče s crnom.

Oči su oduvijek neiscrpno vrelo inspiracija za sve šminkerice koje će si dati oduška i prošetati lookove koje se inače ne bi usudile nositi u javnosti. U obzir dolaze sve kombinacije: od gotički tuširanih, potpuno crnih kapaka do zahtjevnih smoky eye akrobacija kreiranih uz pomoć ponoćnoplavih sjenila, tuševa i maskara.

Nanošenje rumenila jedini je korak koji ćete preskočiti prilikom oslikavanja svog Halloween make-upa. Da bi vaša maska izdržala od sumraka do zore, fiksirajte je primjerenim proizvodom, recimo Clarinsovom sprejem Fix Make-up.