NAGRADNJAČA

Doživite laganu i lepršavu kosu uz novu Pantene Aqua Light kolekciju

10.10.2012 u 09:52

Bionic
Reading

Lagana i lepršava ili jaka i temeljito njegovana frizura? Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu liniju proizvoda, Pantene Aqua Light, razvijenu kako bi njegovala kosu bez otežavanja što je rezultiralo vidno zdravijom kosom koja je lagana i lepršava tijekom cijeloga dana.

Istraživanje Pantenovih stručnjaka pokazuje da se čak 75% žena žali da njihova frizura tijekom dana izgubi lakoću i lepršavost, koji su uz sjaj i glatkoću - znakovi zdrave kose. To je posebno važno za žene koje svoju kosu opisuju kao tanku i osjetljivu. Unatoč činjenici da se 68% žena žali na stanje svoje kose, 88% žena s tankom ili izrazito rijetkom kosom, koristi intezivni balzam ili balzam koji se ispire, brinući se pri tome da će opteretiti tanku kosu. Samo 60% žena redovito koristi balzam za svakodnevnu njegu kose zbog straha od otežavanja vlasi. Poznata je činjenica da tajna lijepe i zdrave kose leži u pravilnoj njezi.

Svaki tip kose zahtjeva duboku i redovitu njegu, kako bi kosa izgledala zdravo a frizura zadržala svoju lakoću, svježinu i dugotrajan sjaj. Međutim, to predstavlja pravi izazov za kosu većine žena, koja je – tanka i osjetljiva – te zbog svoje strukture podložna otežavanju. Razlog tomu je što sadrži do 50% manje proteina u odnosu na normalnu kosu, što znači da nije u mogućnosti podržati sve zaštitne sastojke koji održavaju vlasi kose. To je razlog zašto su neki proizvodi jednostavno preteški i ne dopuštaju kosi dovoljno poletnosti. S ovim problemom su se susrele i žene čija kosa ima sklonost mašćenju. Takva kosa je pokrivena povećanim količinama izlučene masti, a opterećuju je i dodatni hranjivi sastojci koji su krivo primjenjeni.

Pantene Aqua Light – snaga u lakoći

Zbog otkrića Pantenovih znanstvenika, žene više ne moraju birati između lagane, lepršave i temeljito njegovane kose. Znajući da je tanka i osjetljiva kosa, kao i kosa sa sklonošću mašćenja osobito sklona postati teška, Pantene je u suradnji sa vrhunskim nezavisnim stručnjacima diljem svijeta, razvio učinkovito i dugotrajno rješenje. Željeli smo razviti liniju proizvoda koja će smanjiti opterećenje kose, učiniti ju pravilno njegovanom, jakom i u isto vrijeme svježom i laganom tijekom cijelog dana. – izjavila je Dr. Frauke Neuser, glavna Pantenova znanstvenica.

Učinak ovog istraživanja je stvaranje jedinstvene Pantene Aqua Light kolekcije, sa formulom koja je lagana i istovremeno bogata hranjivim sastojcima koji jačaju kosu bez opterećenja, a rezultat je lagana i lepršava kosa tijekom cijelog dana. Tajna novih Pantene proizvoda leži u revolucionarnom tehnološkom rješenju kombiniranim za stvaranje nevjerojatno lagane formule:

•Linija koristi Clean-Rinse tehnologiju, zahvaljujući kojoj se ovi proizvodi ispiru puno brže od standardne linije proizvoda. Ova tehnologija smanjuje količinu ostataka proizvoda na kosi, zbog čega je dlaka svježa, lagana i ojačana tijekom cijelog dana.
•Silikon je eliminiran iz Aqua Light šampona, dok balzam sadrži pola količine naspram ostalih Pantene balzama. Dr. Frauke Neuser objašnjava: Silikoni imaju odlična hranjiva svojstva, ali u prekomjernim količinama mogu otežavati tanku kosu. Zato smo ih u šamponima i balzamima zamijenili sa novim hranjivim sastojcima koji pomažu ojačati kosu bez da ju opterećuju.
•Kako bi formula bila lagana i nježna, Pantenovi su stručnjaci razvili jedinstvenu formulu sa asimetričnom strukturom, što uzrokuje da tekućina zadrži svojstva na sobnoj temperaturi, te je ispiranje novog proizvoda mnogo lakše. Zbog toga, kosa zadržava lakoću i nevjerojatnu lepršavost.
•Kod Aqua Light balzama je korištena tehnološki napredna tehnika, koja za razliku od uobičajenih kremastih balzama, ne opterećuje kosu. Gel struktura potiče hranjive sastojke koji se apsorbiraju u kosu, a tijekom ispiranja lako se uklanjaju s obzirom na činjenicu da se hranjive molekule razgrađuju na manje dijelove, te se lakše ispiru.

Za svoje čitatelje smo pripremili tri paketa Pantene proizvoda!

Poklon paket su osvojile:

Davorka Lovrić
Olga Ivanković
Tamara Kišiček

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.