SUKNJICA I VRTOGLAVE POTPETICE

Dotjerana Severina bez Milana u provodu

09.06.2013 u 09:48

  • +4

Severina, Renata Sopek i Vanja Halilović uživale na Bajaginom koncertu

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko

Bionic
Reading

Na zagrebačkoj Šalati Bajaga & Instruktori održali su veliki koncert, a među brojnim obožavateljima bio je poveći broj naših celebrityja, no gotovo sve poglede plijenila je Severina

Na gotovo prepunoj Šalati Bajaga & Instruktori održali su veliki koncert koji nisu propustili brojni obožavatelji. Među fanovima bili su i naši celebrityji. Tako su među publikom uz popularne hitove pjevale i plesale zgodne dame Renata Sopek i Vanja Halalilović.

Koncert nije propustila ni Severina. Iako sama na svojim koncertima okuplja tisuće obožavatelja, jedna od naših najvećih zvijezda trenutno se odmara od turneje 'Dobrodošao i klub', a čini se kako slobodno vrijeme voli iskoristiti i na odlazaka na koncerte svojih kolega glazbenika.

Kao i uvijek, dotjerana do posljednjeg detalja, Severina je, ovoga puta bez Milana, na koncert stigla u prugastoj trendi suknjici, crveno-plavoj bluzici, vrtoglavo visokim crvenim štiklama te je u ruci nosila već viđenu crvenu torbicu s cvijetom. Poput prave dive oči je sakrila velikim tamnim sunčanim naočalama s crvenim okvirima, no osmijeh je otkrivao da se dobro zabavlja.