KOMPLIMENTI PLJUŠTE

Donosi dašak proljeća: Ženstvena haljina romantičnog uzorka kao stvorena je za Lejlu Filipović

23.02.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske, uvijek sjajno izgleda bez obzira je li na crvenom tepihu ili u nekoj večernjoj kombinaciji

Atraktivna Dubrovkinja, koja će ove godine u listopadu proslaviti 46. rođendan, kad je u pitanju modna - ne zna za greške.

Zgodna supruga Tarika Filipovića ponovno je svojim modnim izborom dokazala kako je s pravom svrstavaju među najbolje odjevene domaće fashionistice.

Na društvenim mrežama nerijetko otkriva zanimljive crtice iz privatnog života, a fanove je ovoga puta oduševila šarmantnim outfitom koji donosi dašak proljeća.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Lijepa Lejla puni baterije u Vrsaru pa je spremno pozirala u neodoljivoj kombinaciji koja kao da je stvorena za nju.

'Na vrhu uvijek ima mjesta...', poručila je Lejla.

Lejla je velika ljubiteljica ženstvenih kreacija pa je na Instagramu pokazala kako joj stoji lepršava haljina cvjetnog uzorka, a upotpunila ju je visokim čizmama i upečatljivom torbicom u plavozelenoj nijansi.

Visoki rep, naušnice i decentan make up savršeno su nadogradili ovaj dnevni look prikladan za mnoge prigode.

Nije dugo trebalo čekati na pohvale. 'I dalje godinama najljepša', poručili su joj obožavatelji, a zatim su se zaredali brojni emotikoni srca.

Inače, poduzetna Lejla nedavno je pokrenula web stranicu na kojoj prezentira kampanje koje godinama uspješno odrađuje, a uskoro će na domaćem tržištu promovirati i svoju liniju funkcionalnih čajeva.