'VRLO NEHUMANO'

Dolores Lambaša: Novinari, terorizirate malu Lanu

  • Autor: M.B.
  • Zadnja izmjena 15.01.2010 11:41
  • Objavljeno 15.01.2010 u 11:07
Dolores Lambaša i Dikan prošetali Splitom malom Lanom

Dolores Lambaša i Dikan prošetali Splitom malom Lanom

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Vojko Basic

Dolores Lambaša i Josip Radeljak opet su se okomili na novinare, a ovaj put ih optužuju da teroriziraju malenu Lanu jer je učestalim pozivima u dva sata ujutro bude dok spava u Dubaiju

Dolores Lambaša i Josip Dikan Radeljak su u Dubaiju gdje su otišli odmoriti dušu nakon medijskih teroriziranja, kako ih vole nazvati. No ni u dalekim krajevima novinari im ne daju mira.

Budući da je jučer objavljena vijest da je na Županijskom sudu u Zagrebu donesena presuda da Dikan mora srušiti luksuzni penthouse koji je bespravno izgradio, novinari su ih zvali za komentare. Kako su u drugoj vremenskoj zoni, pozivi su stizali i u dva ujutro i budili malu Lanu, što je, kako navode, teroriziranje, napisala je obitelj Radeljak na glumičinomprofilu na Faceeboku

'Štovani novinari, imajte na umu da je u Dubaiju upravo dva sata poslije ponoći i da vašim neprekidnim i nepristojnim pozivima neprestano budite malu Lanu, što je, priznat ćete i sami, vrlo nehumano. Obitelj Radeljak vas uljudno moli da je prestanete terorizirati i obavještava vas da i dalje, unatoč vašim nastojanjima, savršeno dobro egzistira. Pogotovo u toplim krajevima', poručili su Radeljakovi koji su otputovali prije desetak dana.

'35 u hladu ispod visokih palmica, kokos se cijedi niz naše usnice, nebo i more se spojilo na obzorju, 100 nijansi plave… povjetarac mrsi našu kosu, sunce draška naša tijela… a datule, ma nećete virovat' - bolje i slađe nego ikad!', napisala je Dolly prije pet dana.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi