JASMIN STAVROS:

'Dok sam bio mlađi žene nisam odbijao'

14.02.2014 u 10:17

Bionic
Reading

Pjevač je bio gost u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', u kojem je promovirao novi singl 'Stari lav' s albuma 'Ljubomorni ljudi'

'Osjećam se baš tako, kao stari lav koji je puno prošao, kao čovjek koji je na estradi više od 40 godina', rekao je Jasmin Stavros na Narodnom radiju.

'Čuvao sam ovu pjesmu da dobije posebnu pažnju. Tekst govori kako stariji muškarac odbija mlađu djevojku, ali moram reći da pjesma nije autobiografska', rekao je Stavros koji je slušatelje učio što napraviti ako se nađu u takvoj situaciji. 'Ako se to dogodi, samo se nasmiješ, poljubiš joj ruku, kažeš bok zlato i okreneš se', dao je savjet starijim muškarcima. Za mlađe nije znao što reći.


'Ne znam, jer ja kad sam bio mlađi nisam odbijao ništa', nasmijao se Stavros najavivši da priprema duet s jednom poznatom pjevačicom. Na pitanje slušatelja kako mu ide u teretani i koliko diže utega, Stavros je odgovorio: 'Ne idem više u teretanu, moji se treninzi baziraju na eksplozivnosti. U benchu nisam odličan, ima puno boljih od mene. Nisam ljubitelj mišića već elastičnosti, što mi je potrebno zbog skijanja. A ovih ću dana polagati i ispit za učitelja skijanja', pohvalio se pjevač.