FASHION GURU

Dobro da je Jelena imala usku haljinu da ne bi i s njom imala problema. Zna ona puno bolje...

  • 14.07.2023 u 14:23

  • Bionic
    Reading

    Koncert Jelene Rozge u Karlovcu prekinulo je nevrijeme. Omiljena Splićanka pred publiku je izašla u pripijenoj, šljokičastoj haljini. Nije to loše, ali zna ona i puno bolje

    Karlovac slavi 444. rođendan i povodom toga, tko bi drugi mogao bolje zabaviti publiku svojim hitićima i poskočicama nego naša Rozgica. Stala je ona tako na karlovačku binu u šljokičastoj kreaciji, uskoj a nego kakvoj drugoj, a sigurno je počelo jako puhati, iz Slovenije je dolazilo nevrijeme pa je zapravo dobro da je imala pripijenu haljinu da ne bi još i s njom imala problema.

    Stala je tako naša Jelena pred publiku, zgrabila mikrofon, krenula je muzika, zapjevala ona i u tom trenutku stiglo je to nevrijeme sa kišom. Koliko vidimo po publici njima ni da sjekire padaju ne bi smetalo da čuju 'Bižuteriju', ali svi su shvatili da je bolje prekinuti koncert nego da nešto pođe po zlu.

    Tako da će Jelena imati prilike odjenuti neku drugu haljinu, nije ni ova loša da se razumijemo, ali zna ona puno bolje od tamo neke haljine za odlazak na svadbu.

    • +18
    Koncert Jelene Rozge u Karlovcu Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.