NOVI IZGLED

Do kada će mršavjeti Ana Begić?

21.11.2012 u 19:36

Bionic
Reading

Ana Begić skida centimetre, a jede čak šest obroka dnevno

Zagrebačka glumica Ana Begić  svakodnevno vježba s partnerom Hrvojem Kraševcem za nastupe u HTV-ovom showu 'Ples sa zvijezdama', a između ostalog otkrila je novi način mršavljenja, koji je nije učinio ogorčenom, nego zadovoljnom i punom energije.

'Zadnjih tri mjeseca sam u režimu Nupovih proizvoda. Imam šest obroka dnevno - tri shakea, dvije juhe i jednu čokoladicu - a sve zajedno ima 700 kalorija. Teško zagrizem u nešto, ali kad zagrizem ne puštam. Kad sam prije bila na dijeti, jedem jedan put na dan, i u komi sam. Kad se vratim na normalnu prehranu, odmah vratim i kilograme duplo. Sada jedem šest puta na dan i metabolizam se ubrzava, mišićna masa raste, masne naslage nestaju. Metabolizam se ubrzava i navikavaš se da je jedeš više puta na dan manje, zdravije i kvalitetnije. Dijeta više nije mučenje. Meni ovo odgovara, i držim se toga', rekla nam je Ana koja na plesom podiju 'Plesa sa zvijezdama' daje sve od sebe.

Lijepa glumica postala je zaštitno lice poliklinike Bagatin te je otkrila novi tretman Med Visage koji izvlači ono najbolje od nje.

'Nemam porculanski ten pa sve to spašavam puderom, tu je još umor, jer moja Lana nikako da spava cijelu noć. No Med Visage mi totalno pomaže', rekla je Ana koja je oduševljena novitetom u poliklinici, jer ima odmah vidljive rezultate.

Rekla nam je i koji joj je krajnji cilj u skidanju kilograma.

'Dogovorili smo se da ću ići na 59/60 kilograma. Sad imam 65. Izgubila sam 13 kilograma. To se čak i ne vidi na televiziji, jer televizija dodaje tih prokletih pet kilograma. Nisam konstitucija za neku mršavost niti želim biti. Ja cijenim i poštujem svoje tijelo', rekla je Ana koju je najviše iznenadilo to što centimetri tako odlaze.

'Ja imam više kila nego kada sam imala najmanje, ali stanem u robu koje sam nosila tada. To je poanta. Tijelo mi se preorganiziralo. Bila sam u komi kada je tri ili četiri tjedna sve stajalo na istoj kilaži, ali Tamara je bila zadovoljna, jer su centimetri odlazili', rekla je Ana koja je ovih dana obukla traperice koje je čuvala kada skine kilograme.

'Imala sam neke traperice koje sam dugo gledala u ormaru i sanjala kad ću ponovno ući u njih. I ušla sam u njih! A nosila sam ih sa 59 i nisu mi tako dobro stajale kao sada sa 65', dodala je simpatična Ana koja je ušla u kostim koji je prošlih sezona nosila Jelena Perčin.