'KAO DA JOJ JE OPALIO ŠAMAR'

Djevojka Chrisa Browna bijesna zbog poljupca s Rihannom

08.09.2012 u 22:37

Bionic
Reading

Djevojka Chrisa Browna osjeća se kao da joj je on pred cijelim svijetom opalio šamar jer je Rihanni na nagradi čestitao tako što ju je pred svima poljubio u usta

Mnogi su ostali šokirani kad su bivši ljubavnici Rihanna i Chris Brown na prekjučerašnjoj dodjeli MTV Video Music Awards razmijenili poljubac u usta, a među njima bila je i Chrisova djevojka Karrueche Tran.

Izvor blizak 23-godišnjoj manekenki u usponu otkrio je da je Karrueche bijesna na svog dečka jer je na takav škakljiv način bivšoj djevojci čestitao na nagradi za videospot godine.

'Karrueche se osjeća kao da joj je Chris pred svijetom opalio šamar', kaže izvor te dodaje da je Brown u zadnji tren odlučio nazočiti dodjeli, a Tran, s kojom je u vezi skoro godinu dana, o tome nije ni obavijestio.

Već neko vrijeme piše se da Rihanna i Brown nisu zaboravili jedno drugo te da se čak potajno nalaze. Seksi pjevačica s Barbadosa nedavno je gostujući kod Oprah Winfrey bivšeg dečka koji ju je pretukao prije tri godine nazvala ljubavlju svog života.