EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE

Djelotvorna hidratantna njega za osjetljivu kožu lica

16.09.2015 u 12:07

Bionic
Reading

Kada je koža dobro hidratizirana, izgleda blistavo i glatka je na dodir. Njezina je zaštitna funkcija na tijelu snažna. Međutim, koža ponekad može postati suha. Problem dehidrirane i osjetljive kože može zahvatiti svakoga, neovisno o tipu kože. Nova i poboljšana formula Eucerin®AQUAporin ACTIVE krema s gluko-glicerolom aktivira prirodnu hidratantnu mrežu i poboljšava hidrataciju kože

Dehidraciju kože uzorkuju vanjski utjecaji poput UV-zračenja, suhe ili hladne klime, kemikalija (primjerice neprikladna sredstva za čišćenje kože) ili zagađenja.

Dehidrirana koža

1. Pati od znatno niže razine vode u gornjim i dubljim epidermalnim slojevima
2. Napeta je i gubi sjaj jer je izgubila prirodnu ravnotežu vode
3. Ima oslabljena zaštitna svojstva – voda isparava pa vanjski iritansi mogu prodrijeti u kožu

Ključ hidratacije u koži su akvaporini, mikroskopski kanalići za distribuciju vode između stanica kože lica. Održavaju optimalnu razinu hidratacije u koži te podržavaju njezina zaštitna svojstva. Nova i poboljšana formula Eucerin®AQUAporin ACTIVE krema s gluko-glicerolom aktivira prirodnu hidratantnu mrežu i poboljšava hidrataciju kože.

I još jedna novost: inovativni aplikator za nanošenje Eucerin® AQUAporin ACTIVE kreme za njegu područja oko očiju. Srebrni vrh raspodjeljuje kremu bez pritiska, hladi i djeluje na otekline i tamne podočnjake. Područje oko očiju djeluje odmoreno i blistavo svježe!

Eucerin® AQUAporin ACTIVE njega s gluko-glicerolom djeluje kao aktivno umrežavanje za kožu: znanstvenim ispitivanjima potvrđeno je da gluko-glicerol može prodrijeti u dublje slojeve epiderme i potaknuti stvaranje novih akvaporina. Tako više vlage dospijeva iz stanice u stanicu do dubljih slojeva epiderme. Uz redovitu primjenu stalno se i dugotrajno poboljšava hidratacija kože.

AQUAporin ACTIVE krema za normalnu i mješovitu kožu lica (50 ml)

Preporučena MPC: 130,00 kuna


AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica (50 ml)

Preporučena MPC: 130,00 kuna


AQUAporin ACTIVE dnevna krema za lice sa SPF 25 za sve tipove kože (50 ml)

Preporučena MPC: 145,00 kuna

AQUAporin ACTIVE krema za područje oko očiju (15 ml)

Preporučena MPC: 120,00 kuna

Uz svaku kupljenu AQUAporin ACTIVE kremu, na poklon se dobiva bočica Cetina prirodne izvorske vode, 0,5 l. Akcija vrijedi do isteka zaliha i odnosi se samo na odabrane ljekarne

Sve novosti o Eucerin proizvodima možete pratiti na službenoj Facebook stranici