za sunčane dane

Dizajn koji će preplaviti ulice: Ova čarobna haljina ostavit će vas bez daha

25.03.2024 u 23:22

  • +3

Carla Howe

Izvor: Profimedia / Autor: MATTPAPZ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Haljine chic cvjetnog uzorka i elegantne suknje A-kroja trenutno su među najpoželjnijim modelima na modnoj sceni

Manekenka Carla Howe nije mogla proći nezapaženo londonskim ulicama u neodoljivoj plavoj haljini i raskošnim buketom koji ostavljaju bez daha.

Howe je nosila elegantnu midi haljinu suknje A kroja i širokih naramenica, potvrđujući da će svijetlo plava boja jedna od chic nijanse koje će prevladavati u stajlinzima ulične mode narednih mjeseci.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Također, posve je jasno da ćemo uskoro na svakom koraku gledati čaroban cvjetni print kakav je nosila zanosna plavuša, a koji je već predstavio niz uvaženih modnih kuća kao dominantan uzorak u kolekcijama proljeće-ljeto 2024.

Sličnu haljinu nedavno je odjenula i slavna glumica Emily Blunt koja na dodjelu Annual Producers Guild Awardsa u Los Angelesu nosila raskošnu haljinu nebesko plave boje, također A-kroja, te ženstvenih čipkastih cvjetića.

  • +5
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / STEWART COOK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Na tragu romantičnog, nježnog i živopisnog trenda raskošnog cvjetnog uzorka je i gotovo cijela nova kolekcija Christiana Diora u kojoj si je dizajnerica Maria Grazia Chiuri i ovaj divan dizajn učinila pravom zvijezdom najnovije kolekcije.

romantičan kroj

Osvajaju na prvu: Neodoljivo šarmantne haljine zvijezde su nove Diorove kolekcije

Pogledaj galeriju

Tako je postalo jasno da je upravo spoj raskošne suknje senzualnog laskavog struka te omiljenog proljetnog, cvjetnog uzorka dobitan dizajn haljina za street style kombinacije u toplim i sunčanim danima koji nam slijede.

  • +15
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo