KAO U JAVNOJ KUĆI

Dino Bubičić otkrio da se u zatvoru ipak seksao

14.09.2009 u 09:10

Bionic
Reading

Dino Bubičić je najavio svoju knjigu u kojoj će opisati sve užase koji se zbivaju iza zatvorskih rešetaka, s ponešto sočnih detalja, poput onog kako se točno zatvorenici uspiju seksati

Nažalost, priče iz američkih filmova ipak imaju temelja u stvarnome životu, kako je potvrdio i Bubičić u Red Carpetu. On se naime, sjeća mladog dečka koji je došao odslužiti kaznu, a kojeg su stariji robijaši zatvorili u sobu iz koje se potom čulo vrištanje i zapomaganje.

No iako mu je tih deset zatvorskih mjeseci, koje je služio zbog preprodaje amfetamina, bilo najgore u životu, dani u ćeliji su mu postali razmjerno podnošljivi kada je u zatvoru otvorena soba za intimne posjete.

Da, Dino se u zatvoru ipak seksao, ali ne kao u famoznim filmskim scenarijima kada dečkima pod tušem slučajno padaju sapuni, već zahvaljujući posjetima svoje tadašnje djevojke. Dino kaže da je u to vrijeme imao djevojku te da su mu posjeti u sobi za seks mnogo značili. 'To je kao da si došao u javnu kuću, ona te čeka na krevetu, to obaviš, ideš ča', nimalo romantično je te posjete opisao Dino.