UMJESTO BRUNE OREŠKOVIĆA

Dino Bubičić ide na izbor za Mistera svijeta

01.07.2009 u 15:14

Bionic
Reading

Iako je nedavno lentu predao svom nasljedniku Bruni Oreškoviću, prošlogodišnji mister Dino Bubičić predstavljat će Hrvatsku na predstojećem izboru za Mistera svijeta

Bruno Orešković proglašen je Misterom Hrvatske na izboru u Iloku

Direkcija izbora za Mistera Hrvatske objavila je da će na predstojećem izboru za Mistera svijeta, koji će se održati u Seulu u Južnoj Koreji 3. listopada ove godine, Hrvatsku predstavljati Dino Bubičić, a ne aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković.

Tako nas pred svijetom neće zastupati novoizabrani i nedavno okrunjeni mister Bruno Orešković, nego njegov prethodnik Dino Bubičić, stalni gost žutih trač magazina uz kojeg se vežu brojni skandali, među kojima je najnezgodniji onaj o problemima s drogom.

Budući da se na izborima ljepote obično natječu aktualni pobjednici te da se preferiraju kandidati uzornog ponašanja, spremni na dobrotvorni rad i pomaganje drugima, pomalo čudi odluka Direkcije, no za njih takva odluka nije sporna.

U obrazloženju stoji da se izbor za Mistera svijeta nije održao već tri godine, od 2007, pa tako priliku da se natječu za Mistera svijeta nisu imali kandidati koji su pobijedili nakon toga, a to su Alen Kostelac (Mister Hrvatske 2007), Dino Bubičić (2008) i Bruno Orešković (2009), odnosno da se sva tri kandidata imaju pravo natjecati. Kao najbolji od tri Mistera odabran je Dino Bubičić, koji je dobio najviše glasova građana Hrvatske, poručuju iz Direkcije.

Tako će Dino Bubičić otputovati na svjetski izbor u Seulu i predstavljati Hrvatsku na tom natjecanju.