SIGNALI PRELJUBA

Deset znakova koji govore da će vas prevariti

10.04.2013 u 09:30

Bionic
Reading

Razlozi zbog kojih će vas prevariti mogu biti različiti, ali priprema terena je uvijek ista. Evo kako i vi i on možete prepoznati opasnost

Kad je riječ o varanju, muškarci su kraljevi. 'Varamo na kartama, na porezima, a najčešće u vezi', piše stranica Askmen.com. Prema anketi agencije Ashley Madison, 50 do 60 posto muškaraca će u nekom trenutku svog života ući u izvanbračnu aferu. Razlozi su različiti, ali igra je uvijek ista. Evo 10 znakova po kojima ona mora znati da će uskoro krenuti igrati na gostujućem terenu.

1. Stvorili ste cijelu mrežu isprika i priča
Iako ste obično šutljivi, sad ste iznenadno postali pričljivi. Nikad ne napuštate kuću bez alibija i konstantno lažete o ženi s kojom ste proveli vrijeme. Ništa još niste ozbiljno napravili, ali se pripremate za dan kad ćete to i učiniti.

2. Osjećate se kao da ste u zamci
Potpuno ste zbunjeni i ne znate kako vam se to uopće dogodilo. U jednom ste trenutku bili sretni na izletu s djecom, a već se druge sekunde osjećate kao zvijer u kavezu. Vjerojatno vam nedostaje osjećaj slobode i žudite da se vratite u divljinu. Možda ste prestravljeni činjenicom da ćete do kraja života ostati sa svojom partnericom te da će ona biti jedina žena s kojom ćete imati seks (besplatan).

3. Odjednom imate razumijevanja za prijatelje koji varaju svoje žene
Umjesto da osuđujete svoje frendove koji varaju svoje partnerice, čini vam se da pronalazite dobre razloge da ih razumijete. Naravno, vaš najbolji prijatelj vara svoju ženu, ali ona se udebljala i stalno prigovara. Pa što ako je trudna? Dijelite motivaciju svog prijatelja i sposobni ste racionalizirati njegovo ponašanje špiljskog čovjeka.

4. Razvijate prijateljski odnos s drugom ženom
Prije niste imali potrebu otvarati se, ali sada se ne možete zaustaviti. Lako se nalazite u situaciji u kojoj simpatičnoj ženi punoj razumijevanja pričate o nevoljama u svojoj vezi. Ali čuvajte se: većina žena jede ovakve informacije brže od sladoleda. Emocionalne veze poput ove brzo se nakon par votki pretvaraju u puni fizički preljub.



5. Svoju djevojku držite u tajnosti

Kad pričate s drugim ženama, prikrivate činjenicu da imate djevojku ili čak lažete kad vas pitaju o vašem statusu. Uživate u pažnji koju dobivate od tih žena i ne želite priznati da dijelite krevet sa ženom koja svakog dana sve više sliči svojoj majci… ili možda ne.

6. Razmišljate o seksu s drugom ženom
Ako ste normalan muškarac koji jede crveno meso i gleda nogometne utakmice, niste neskloni pomisliti na seks s drugom ženom. No kada vaše misli počnu češće lutati, samo je pitanje vremena kad će tijelo početi slijediti vašu glavu. Možda čak i nećete moći voditi ljubav sa svojom partnericom ako ne zamislite neku drugu.

7. Svojoj djevojci kažete da je varanje u redu
Malo ste opustili svoje moralne kriterije i nadate se da će vaša partnerica imati više razumijevanja ako vas eventualno uhvati kako s kolegicom igrate goli Twister. Možete sugerirati seks u troje, ali nemojte joj nikada sugerirati da je monogamija precijenjena,.

8. Tražite uzbuđenje na drugom mjestu
U posljednje vas vrijeme jako privlači pornografija i rado gledate zgodne žene. Pravi je problem što vas vaša partnerica više ne uzbuđuje. Možda vam nedostaje spontanost kad ste se prvi put susreli ili njezino obično donje rublje raspoređeno po danima u tjednu više ne možete izbaciti iz glave. Što god da je razlog, u tim rijetkim prilikama kad imate seks, osjećate da automatski izvodite pokrete, žurite kroz predigru i svršavate nakon nekoliko minuta (umjesto punih pet minuta koliko je to obično trajalo).

9. Flertujete s novim ženama
Tražite žene koje se žele dobro provesti i koje vas još uvijek žele impresionirati. Možda su te žene manje privlačne od vaše partnerice, ali imaju neodoljivi miris novog. Napokon, ne tražite novu stalnu vezu, nego nekog s kim ćete se zabavljati bez obaveza.

9. Imate u mobitelu telefonske brojeve novih žena

U barovima shvaćate da se ponovno služite starim trikovima. Šarmirate, služite se starim frazama i čak se češće tuširate. Vjerojatno ste sada i uspješniji jer imate sigurnosnu mrežu u koju se možete vratit i jak nastup koji s tim dolazi u paketu.

10. Aktivno tražite nove žene

Upisali ste se na satove plesa i kuhanja – sami. Vjerojatno pronalazite razloge zašto dulje ostajete na poslu i čvršće surađujete s novom kolegicom. U ovoj točki vi već agresivno igrate na tuđem terenu.