NEVEN CIGANOVIĆ

Dekoltei 'na izvol'te' i celulit 'na voila'

13.05.2010 u 07:47

Bionic
Reading

Prošlog ponedjeljka magazin Story organizirao je svoj tradicionalni godišnji celebrity parti na koji su bili pozvani svi koji su 'poznati' ili se bar tako osjećaju

Među njima je, naravno, bio i naš bloger Cigi koji je pažljivo promotrio uzvanike i kritički se osvrnuo na njihovu obleku, ali i ponašanje.

Bilo je tu svega i svačega, od skupih glamuroznih haljetina, do jeftinih opravica kakve možete još samo vidjeti po domaćim narodnjačkim klubovima, a jedino što im je zajedničko je dekolte 'na izvol'te' ili pak celulit 'na voila', zaključio je Cigi. Curke su si definitivno dale truda, dok je frajerima vrhunac stajlinga bio crni smoking. Bilo je nekih koji su u tim smokinzima izgledali kao pingvini izbačeni iz veš mašine bez centrifuge, ali bilo je i izuzetaka koji su izradu svojih odijela prepustili vrhunskim majstorima hrvatskog dizajna. Među njima bio je i Modni Mačak koji je na vrhuncu partija s Nives Celzijus zaplesao najprljaviji ples večeri. O vatrenom plesu, kao i o drugim pikanterijama, pročitajte u novom postu Cigijevog bloga.