GLAMUR NA HRVATSKI NAČIN

Dekoltei, minice i gola leđa pomeli crveni tepih

04.05.2010 u 12:54

Bionic
Reading

Nema puno javnih prilika koje okupljaju svu domaću društvenu kremu, pa se na crvenom tepihu ispred Mimare s nestrpljenjem i velikim zanimanjem dočekala svaka naša poznata dama koja je bila pozvana na Storyjev party. Sve je vrvjelo glamuroznim haljinama

Ponovo se potvrdilo da je crveni tepih idealna prilika da se na pregled stave bujne grudi koje su vrištale iz (pre)dubokih dekoltea. Najupečatljivije je svakako bilo poprsje Sanje Duggan, Nives Celzijus utegnula se u haljini Nataše Kos, Aleks Grdić i Sonja Kovač u kreacijama Marte Buzolić, koja je i sama pokazala zavidan dekolte, Doris Vrečko u opravi Aleksandre Dojčinović, a Fani Stipković u ljubičastoj toaleti. Anica Kovač obuzdala je atribute u haljini Dolce&Gabbana, a Iva Balaban nosila je Armanija.

Dok su neke dame plijenile pažnju upečatljivim dekolteima, Renata Sopek i Edita Misirić naglasile su leđa. Glavni ukras jednostavne crne haljine Katarine Džale bile su trake ukrašene srebrnim kamenčićima koji su odlično naglasili Renatina gola leđa. Zlatna mreža ukrasila je pak leđa Edite Misirić, koja je blistala u glamuroznoj toaleti Borisa Pavlina.

Iako su svi očekivali neko razvikano strano ime, Jelena Veljača odlučila se za haljinu domaćeg potpisa. Dugačku kreaciju boje pudera ukrašenu blještavim kamenčićima kreirala je Matija Vujica, baš kao i one koje su nosile Petra Nižetić i Nikolina Pišek. Petra Nižetić jedna je od rijetkih koja je svojim stajlingom podržala ideju organizatora koji je ovogodišnji party zamislio u stilu ludih dvadesetih.

Ines Preindl, sasvim očekivano, nosila je Zorana Aragovića, no cjelokupni dojam ovaj put je bio pomalo promašen, više zbog frizure, nego zbog haljine. Dugačka zelena haljina Hippy Gardena u grčko-rimskom stilu bila je pun pogodak za Mirnu Maras koja je odlično izgledala na crvenom tepihu. HTV-ovka Mirna Zidarić i kolegica joj s Nove TV, Martina Podgorski, prošetale u pak u kreacijama Envy Rooma

Baš kao i Lana Jurčević, Tatjana Jurić je za Storyjev party odabrala ELFS, no za razliku od Lane čija je prozirna haljina jasno otkrivala da ispod nje ne nosi grudnjak, a možda ni gaćice, Tatjana se odlučila za puno decentniju plavu mini haljinu ramena naglašenih u stilu osamdesetih.

Za razliku od svih ostalih zvijezda i zvjezdica, Nataša Dangubić prošetala je crvenim tepihom u tenisicama i plavoj suknjici dizajnera Luke Grubišića koji joj je pravio društvo. Supruga pjevača Đanija Stipaničeva, Ana Čagolj, nosila je haljinu boje pudera modne kuće Arileo. Anđa Marić obukla je kratku haljinicu Jelene Proković boje pudera, a crne satenske rukavice do lakta dale su joj štih dvadesetih. Stefani Hohnjec, u želji da bude u skladu s temom partyja, odabrala je krivu haljinu dizajnerice Kristine Burje, koja joj nije osobito laskavo stajala.

Među pretežno jednobojnim kreacijama viđenim na Storyjevom crvenom tepihu, svojom je cvjetnom Cavallijevom haljinom na jedno rame iskakala Snježana Mehun, kao i Antonija Šola u nebeskoplavoj haljini cvjetnih detalja izraelske dizajnerice Michal Nagrin. Za sigurnost crne boje odlučila se pak Alka Vuica koja je odjenula kreaciju Ivice Skoke.