MALO JE PRETJERALA

Dekoltea Salme Hayek posramila bi se i Kim Kardashian

23.11.2015 u 09:38

Bionic
Reading

Glumica Salma Hayek oduvijek je bila poznata po svojim oblinama koje donedavno nije pretjerano isticala. Lijepa glumica u posljednje vrijeme sve češće ističe dekolte, a njezinog posljednjeg stylinga ne bi se posramila ni Kim Kardashian

Na dodjeli kazališnih nagrada u Londonu Salma Hayek pobrinula se da sve oči budu uprte u nju odnosno njen dekolte. Bijela haljina Alexandera McQueena kao da joj je bila premala što je najviše dolazilo do izražaja na predjelu poprsja.

Iako je u bijeloj haljini kroja sirene i podignute kose izgledala glamurozno, pretjerani dekolte pokvario je cjelokupni dojam. Ovakav pomalo neukusan styling ipak smo navikli viđati na starletama željnih medijske pažnje poput Kim Kardashian, no ne i na zvijezdama poput Salme.

No i lijepa latina očito mijenja stil i u posljednje vrijeme sve češće ističe svoje bujno poprsje, a nedavno je na gala večeri LACMA Film nosila Guccijevu pink haljinu koja joj je također otkrivala svu raskoš.

Četrdesetosmogodišnja glumica nedavno je rekla za časopis People da inače ne vježba jer jednostavno nema vremena te ja za njenu vitku liniju zaslužan naporan dnevni ritam: 'U Londonu sam od jedne trenerice naučila kako da držim tijelo kroz dan tako da svi mišići budu aktivni, a kada nađem malo slobodnog vremena, prakticiram jogu.'