JELENA ROZGA:

Dečko je dosta mlađi od mene, ne volim govoriti o njemu

08.09.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Jelena Rozga (34) ovo je ljeto provela radno, gotovo neprekidno nastupajući. Lijepa Splićanka usprkos napornom rasporedu izgleda bolje no ikad, a za to je zaslužna ljubav. Za Gloriju je otkrila kako balansira između karijere i dečka te svoje planove za ovu godinu

'Dečko me osvojio pažnjom i ljubaznošću. Znali smo se već neko vrijeme, a ove godine se dogodila ljubav. Godine tu nisu bitne. Bilo da je mlađi ili stariji, a moj dečko je dosta mlađi od mene, u vezi je najvažnije da postoji razumijevanje i strast', kaže Jelena, dodajući da nije riječ o Ivanu Huljiću s kojom su je povezivali, piše Gloria

Jelena kaže da se njih dvoje ne skrivaju, no ne želi govoriti o svom dečku.

'Uglavnom provodimo vrijeme u mom stanu, no prošećemo se gradom, odemo na kavu, ne skrivamo se. Jednostavno ne volim govoriti o njemu', rekla je.

Dodala je da je njezin dečko bio samo na nekim njezinim većim koncertima te da ovo ljeto nisu puno vremena proveli skupa zbog njezinog posla. Jelena je otkrila da joj se sviđaju dečki koji su pomalo šlampavi, koji se ne sviđaju svim ženama.

Za deset godina vidi se s obitelji u Splitu, a najveća joj je želja održati koncert u zagrebačkoj Areni, jedinoj velikoj dvorani u kojoj nije nastupila.

Jelena kaže da joj se ne sviđa izraz 'kraljica estrade' jer joj zvuči pretenciozno.

'Nitko ne može ostati na vrhu zauvijek', rekla je Jelena, a za izraz 'rozgomanija' kaže da joj je jako simpatičan. Najavila je i da će unijeti više seksipila u svoj stajling.