NAGRADNJAČA

Darujemo vam Batiste Strenght & Shine šampone za suho pranje kose!

24.09.2014 u 13:49

Bionic
Reading

Najnoviji Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen je L-argininom - aminokiselinom koja stimulira folikule vlasi i daje joj snagu i sjaj.

Kako beživotnu i krhku kosu oživjeti u samo par minuta i pretvoriti u modernu, atraktivnu frizuru?
U sklopu 'Try It Dry' hair showa, koji će se ovaj vikend, od 26. do 28. rujna 2014. održavati u dm-u, City Center one West, frizeri i stilisti iz Batistea odat će vam par trikova kako revitalizirati kosu i osvježiti frizuru bez odlaska u frizerske salone, te kako u nedostatku vremena za klasično pranje, kosu učinite svježom, sjajnom i punog volumena.

Ukoliko ste prezaposleni, opterećeni obiteljskim obvezama ili jednostavno preumorni da biste kosu gotovo svakodnevno prali, a uvijek želite izgledati uredno i lijepo, Batiste ima savršeno rješenje za vas. Dođite i provjerite zašto Batiste šampone za suho pranje kose milijuni žena širom svijeta smatraju „must have“ proizvodom za uljepšavanje i styling kose.

Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen je L-argininom - aminokiselinom koja stimulira folikule vlasi i daje joj snagu i sjaj. Batiste Strenght & Shine osvježava kosu između pranja i pomaže joj da izgleda i osjeća se jačom i uopće prekrasnom.
Na tržištu se nalazi u obliku spreja i idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. U trenu kosi daje osjećaj čistoće i punoću, te ju osvježava prekrasnim mirisom.

Batiste Hair radionice održat će se u petak 26.9.2014. od 16 do 20 sati, subotu 27.09.2014. od 10 do 14 sati i u nedjelju 28.09.2014. od 16 do 20 sati unutar dm prodavaonice u City Centru one West. Svim kupcima koji u navedenom vremenu u dm-u ostvare kupnju iznad 200 kn, Batiste frizeri će stilizirati frizuru, a kupci će na poklon dobiti i Batiste šampon za suho pranje 50 ml.

Lijepa i sjajna kosa rezultat je dobrih životnih navika i kvalitetnih proizvoda za njezinu njegu! Isprobajte Batiste šampon za suho pranje kose i u svega 5 minuta obnovite izgled svoje frizure!


Tportal.hr vam darujem tri komada Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose, a dobitnike ćemo objaviti u utorak, 30. rujna.

Nagradu su osvojili:

Željka Rakuljić
Lorena Mulković
Željka Pavličić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.