ZOV MAJČINSTVA

Danijela Martinović želi bebu u iduće tri godine

21.09.2011 u 11:46

Bionic
Reading

Danijeli Martinović ruže cvatu i na privatnom i na poslovnom planu, a otkriva da bi u iduće tri godine voljela imati bebu

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' pjevačica Danijela Martinović promovirala je novi sing 'Ključ', za koji je tekst napisala

Antonija Šola, a koji govori o prekidu veze i prevarenoj ženi. 'Čim sam čula 'Ključ', tu iskrenost i emociju jednostavnog teksta koji odmah ulazi u srce, znala sam da ću ga otpjevati', otkrila je simpatična pjevačica.

Iako se s pjesmom odlično poistovjetila, Danijela je u studiju djelovala nikad sretnija. Na pitanja o privatnom životu odgovarala je s istina ili laž, otkrivši tako da je Petar Grašo najromantičnija osoba u njenom životu te da bi u sljedeće tri godine voljela imati dijete. Na glazbenom planu snimila bi duet sa Severinom, no s bivšom grupom Magazin više ne bi radila koncerte. Rekla je da nije pristalica estetske kirurgije te da se prvi puta poljubila u osnovnoj školi.

S Danijelinog aktualnog albuma 'Unikat' skinuto je već pet singlova, a aktualni 'Ključ' uskoro će dobiti i videospot koji je rađen u atmosferi šezdesetih godina prošlog stoljeća. Premijera se očekuje za nekoliko dana.