Ski amadé – made my day!

Dani ispunjeni doživljajima uz istinske WOW trenutke

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Foto Raffalt

Dan na skijama kao iz snova. Svaki sljedeći trenutak još posebniji od prethodnoga. Dragi ljudi, otkačeni doživljaji. Upravo to donose „Ski amadé – made my day“-ponude. Ekskluzivnost ovdje postaje stvarnost, i to tijekom samo jednog dana skijanja.

Sunce i snijeg, skijašima ne treba previše za savršen dan. Ipak, uvijek može bolje. Upravo to nudi najveći austrijski skijaški savez Ski amadé sa svojim ponudama pod geslom „made my day“, u sklopu kojih male grupe od najviše dvanaest sudionika imaju priliku doživjeti najbolje od ponude Ski amadé. Ideja je da u samo jednom danu doživite onoliko uzbudljivih trenutaka koje drugi neće stići doživjeti ni u tjedan dana skijanja, uz stalnu pratnju skijaških vodiča. Tako je, ovisno o regiji i ponudi, moguće doživjeti različite stvari poput ski-joge, doručka u gondoli ili gurmanskog safarija. Već sama činjenica da Vas u svemu prati vodič znači da se možete sasvim opustiti. Iskusan vodič, zanimljivi ljudi i otkačeni doživljaji pobrinut će se da taj dan skijanja bude stvarno nešto posebno. „Ski amadé – made my day“ idealan je za one koji žude za novim doživljajima i naravno, poseban poklon za Vašu pratnju na skijanju.

„Ski amadé – made my day“-dani ispunjeni doživljajima s „wow“-trenutcima lani su bili pravi hit te su stoga prošlosezonske ponude ponovno dostupne i u sezoni 2018/19: sveukupno dvanaest različitih paketa po cijeni od 65 EUR dostupno je tijekom čitave sezone. Svi paketi s detaljnijim opisima mogu se pogledati na: www.skiamade.com/mademyday.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Claudia Ziegler

Uzvik sreće pod oblacima

Ovaj dan skijanja započinje na uistinu poseban način – doručkom u gondoli G-LINK iznad mjesta Wagrain, u sklopu skijališta Snow Space Salzburg. Osim u doručku s regionalnim specijalitetima na 232 metra iznad tla, skijaši će zasigurno uživati i u predivnom pogledu. Nakon toga slijedi First Ride po netaknutoj, svježe pripremljenoj stazi. S upoznavanjem skijališta pomoći će skijaški vodič, nakon čega može započeti Snow Space Salzburg Challenge: uzbrdo do staze Skimovie i okolnih lokacija za fotografiranje.

Cijena: 65 EUR/osoba.

Rise and Shine Powderday

S najmodernijim materijalom za freeride od Atomica – posebnim skijama za freeride u tzv. „Zauchensee dizajnu“ – kreće se već u 8:00, prije svih ostalih, na Early Bird Freeriding na Gamskogelu, nakon čega slijedi gurmanska užina u kolibi te nastavak skijanja s vodičem do zajedničkog ručka s novim freeride prijateljima.

Cijena: 115 EUR/osoba.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Claudia Ziegler

Absolut Park Rad Day

Freestyle park coaching, burger lunch u Chill House-u, snimanje follow kamerom i dronovima, video coaching i video edit za.

Cijena: 98 EUR/osoba.

Kulinarska tura na 4 planine

Doručak za „fit“ početak dana u skijaškom odmaralištu Reiteralm, stanka na postaji planinske žičare Hochwurzen za dobru kavu koja će razbuditi i okorjele pospance, za ručak izvorna štajerska janjetina iz regije Ennstal na planini Planai te okrjepa na povratku na Après ski zabavi u odmaralištu Hauser Kaibling.

Cijena: 128 EUR/osoba.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dachstein

Dachstein Adventure

Posjet visećem mostu, ledenoj palači Eispalast, „stepenice koje ne vode nikamo“ na Dachsteinu. Nakon doručka u panoramskom restoranu put vodi preko vrha Rosmarinstollen na freeride spust niz stazu Edelgrieß.

Cijena: 100,50 EUR/ osoba za 4 sudionika, 180,50 EUR/osoba za 2 sudionika.

Punjenje baterija u Dorfgasteinu

Ski-joga na Fulsecku, okrjepa u kolibi Wengerhütte na jogističkom ručku i predavanje o jogi, nakon toga šetnja u krpljama do mjesta s posebnom energijom.

Cijena: 70 EUR/osoba.

Živnite u Bad Hofgasteinu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Claudia Ziegler

Posjet visećem mostu i panoramskoj platformi Glocknerblick, spust niz Hohe Scharte, najdužu stazu istočnih Alpa, predah u restoranu Weitmoser Schlossalm, utrka na stazi Skimovie te ulaz u alpske terme.

Cijena: 75 EUR/osoba.

Letenje u Bad Gasteinu

Doručak na vrhu planine, u panoramskoj kugli na planini Kreuzkogel, uspon na Kreuzkogel, freeride coaching i let na užetu „flying fox“ iznad vodopada u Bad Gasteinu.

Cijena: 132,50 EUR/osoba.

Kraljevska tura s vrhunskim kulinarskim užitkom

Aperitiv u restoranu Steinbockalm, predjelo u restoranu Tiergartenalm, glavno jelo u kolibi Deantnerin, desert u kolibi TOM.

Cijena: 99 EUR/osoba.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ski Amade

Dan slobodnog skijanja Kingsline

Najam opreme za freeride, freeride coaching i wine & dine u restoranu Scheppal Alm.

Cijena: 149 EUR/osoba.

Čista priroda – biljni kulinarski doživljaj

Toga će se dana sve vrtjeti oko bilja. Predjelo će biti posluženo u hotelu Bürglalm, biljna juha u restoranu Wastlalm, glavno jelo u restoranu Steinbockalm i pikantan završetak u restoranu Tiergartenalm. Na kraju će svaki sudionik dobiti bočicu biljnog likera s livada planinskog lanca Hochkönig.

Cijena: 89 EUR/osoba.

Priroda i uživanje

Sudjelovanje u programu Skikeriki, doručak na planini Berg, kratki ski safari u skijalištu Großarl, šetnja na krpljama do hotela Loosbühelalm, na kavu i carski drobljenac te zabavan spust u dolinu na sanjkama.

Cijena: 119 EUR/osoba.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ski amade

Male grupe, velika raznolikost

„Ski amadé – made my day“-dani ispunjeni događanjima organiziraju se u malim grupama od najmanje četiri (iznimka je Dachstein Adventure), a najviše dvanaest sudionika. U cijenu je uvijek uključeno profesionalno skijaško vođenje, odnosno coaching, obroci tijekom dana i transferi u okviru programa. Preduvjet za rezervaciju je valjana Ski amadé skijaška propusnica.

Detaljnije informacije o svim „Ski amadé – made my day“ paketima dostupne su na: www.skiamade.com/mademyday.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bergbahnen Wagrain_Oczlon

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!