BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Uber, Nivea, Dida Boža, PharmaS, Aquarius Records...

12.12.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Već sedmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Svakog dana imat ćete prilike osvojiti vrijedne nagrade, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U četvrtom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Uber, V.B.Z. knjižare, PharmaS, Nivea, Planet Art kazalište, Aquarius Records i Dida Boža

Uber poklanja besplatne vožnje u iznosu od čak 300 kuna! Uber je tehnološka platforma koja se temelji na jednostavnoj pretpostavci – samo jednim pritiskom tipke na svom pametnom telefonu možeš naručiti vozilo s vozačem i za nekoliko minuta biti na putu do odabranog odredišta. Korištenje Ubera korisnicima osigurava brojne pogodnosti a prije svega to su povoljnija cijena i transparentna usluga. Nakon što pametni telefon putem GPS-a otkrije tvoju lokaciju, automobil naručiš samo jednim pritiskom tipke unutar Uberove aplikacije. Prije početka vožnje možeš vidjeti ime vozača, njegovu/ njezinu sliku te tip i registraciju automobila, a kroz aplikaciju na karti možeš pratiti kako automobil dolazi po tebe u stvarnom vremenu. Plaćanje se odvija putem tvoje kreditne ili debitne kartice nakon završetka vožnje, a istu je moguće platiti i gotovinom prije izlaska iz vozila. Ako još nisi, preuzmi aplikaciju na uber.com/app i uživaj u besplatnim vožnjama.




V.B.Z. knjižare
poklanjaju paket slikovnica i knjiga za djecu.

Slikovnica 'Moć Henryjeve mašte' nastala je kao rezultat suradnje tima The Secretkoji stoji iza istoimene svjetske uspješnice. Kad Henryjev omiljeni plišani zečić Malinko nestane, djed pomaže dječaku da svojeg prijatelja pronađe uz pomoć mašte. Priča o prijateljstvu dječaka i igračke te o moći vizualizacije, svakako će postati klasično djelo za sve uzraste.

Mara je dražesna mala bubamara kojoj je priroda, prema uvriježenim kanonima, uskratila ljepotu jer nema sve točke na oklopu, pa je stoga drugačija od drugih pripadnika svoje vrste. Društvu je to dovoljan razlog da je izopći, roditelji i prijatelji je sažalijevaju i ona je, naravno, zbog toga nesretna. No Mara ima svoje snove, želi postati poznata primabalerina i počinje uporno vježbati kako bi ostvarila svoj san. Bajkovitu priču 'Vrline mane Mare Bubamare' iz pera Arijane Čulineprate vesele ilustracije akademskog slikara Danka Friščića

'Velika jela' poetična je i ekološka priča Susanne Tamaro (autorica romana 'Pođi kamo te srce vodi') koja nas ispunjava ljubavlju i nadom. Lijepa i veličanstvena, okupana zorom i zrakama sunca na zalasku, jela promatra dane koji postaju godine, godine koje postaju stoljeća, a ona ostaje ista. Jednog jutra stižu drvosječe, sijeku jelu i prevoze u Rim kako bi je pretvorili u božićno drvce na Trgu svetog Petra. Ušuškana među njezinim granama, na njoj ostaje vjeverica Crik koja se probudi ljutita i nimalo joj se ne svidi promjena krajolika. Maleni Crik želi spasiti jelu, a njemu se pridružuje i golub koji ga upozorava da je za ostvarenje tog cilja ipak potrebno čudo. Za vrijeme božićne mise, izazivajući neočekivanu pomutnju, Crik moli papu za pomoć...

Najraznovrsniju ponudu knjiga u vašem gradu donose vam V.B.Z. knjižare u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci, Čakovcu, Solinu, Zadru i Slavonskom Brodu te na www.vbz.hr. U ugodnom ambijentu uz pomoć iskusnih poznavatelja knjiga izaberite nezaboravne poklone za ove blagdane jer lijepo je primati i poklanjati knjige!


PharmaS poklanja četiri proizvoda Vitosi - pastile za bolje učenje, pamćenje i koncentraciju. O mozgu moramo brinuti cijeli život. Tijekom djetinjstva ključno je osigurati sve sastojke za pravilan razvoj, u odrasloj dobi važno je održati optimalne kognitivne funkcije dok u starosti nastojimo spriječiti kognitivno propadanje i pojavu demencije. Dugolančane masne kiseline iz morskih izvora dokozaheksaenska (DHA) i eikozapentaenska (EPA) masna kiselina igraju važnu ulogu u normalnom radu mozga. Primjerice, DHA je prevladavajuća masna kiselina u mozgu koja se najviše nakuplja u području zaduženom za učenje i pamćenje. Međutim, mnoga djeca, ali i odrasli rijetko konzumiraju ribu i plodove mora koji obiluju korisnim masnoćama, a njihov nizak unos povezuje se s nastankom mnogih psihičkih i fizičkih bolesti modernog života. Zbog ograničene mogućnosti proizvodnje DHA u ljudskom organizmu i činjenice da je DHA ključna za normalno funkcioniranje mozga, čini se kako bi zdrava djeca, ali i odrasli trebali redovito unositi adekvatne količine ove važne masne kiseline tijekom cijelog života.


Nivea poklanja paket proizvoda. Nivea - krema je neizostavni klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj jedan. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu. Labello Original dubinski vlaži usne uz pomoć svoje inovativne formule koja zadržava vlažnost u koži. Lagane je teksture, a opet snažan u njezi i zaštiti usnica. Obogaćen uljem jojobe i shea maslacem, prirodno vlaži usne koje uvijek izgledaju i osjećaju se sjajno. Nivea Creme Care - gel za tuširanje pravi je klasik pod tušem. Svojom laganom kremastom teksturom i mirisom legendarne Nivea kreme ostavlja kožu hidratiziranom i glatkom. Njegujuća formula s pažljivo odabranim elementima originalne Nivea kreme – provitaminom B5 i njegujućim uljima - hidratizira kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće čak i nakon brisanja ručnikom. Nivea Hairmilk - šampon za njegu suhe i lagano oštećene kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i euceritom koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit® daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Nivea Hairmilk - regenerator za njegu suhe i lagano oštećene kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i euceritom koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok eucerit daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom. Nivea Creme Care - mlijeko za čišćenje lica - iznimno njegujuće mlijeko za čišćenje s euceritom i pantenolom uklanja nečistoće, make-up, čak i onaj vodootporni, te temeljito čisti kožu lica istovremeno štiteći njezinu prirodnu razinu vlažnosti. Pruža jedinstven osjećaj mekoće na koži uz osvježavajući miris Nivea kreme. Pogodno je za sve tipove kože. NIVEA Protect & Care - dezodorans u spreju - učinkovita, 48-satna zaštita bez alkohola s dragocjenim sastojcima Nivea kreme i njezinog jedinstvenog mirisa. Za dugotrajan osjećaj svježine te meku i suhu kožu. Nivea Men Protect & Care - dezodorans u spreju - jedinstvena formula kombinira učinkovitu 48-satnu zaštitu s blagom Nivea njegom te modernim, diskretnim i muževnim mirisom. 0% alkohola, bez iritacija.


Planet Art kazalište poklanja dvije karte za višestruko nagrađivanu predstavu Posljednja Freudova seansa, 16. prosinca u kazalištu Mala Scena. Planet Art kazalište djeluje pod ravnateljskom palicom glumca Marka Torjanca koji na scenu redovito postavlja tekstove suvremene tematike te pri tome odabire samo najkvalitetnije dramske tekstove. Dramsko kazalište Planet Art poznat je publici širom Hrvatske po mnogim svojim naslovima poput 'U posjetu kod gospodina Greena', 'Sumnje', 'Zečje rupe', 'Prekida', 'Velika zvjerka', 'Tko je ovdje lud?', Plemena, Ritine škole do najnovije također višestruko nagrađivane Posljednje Freudove seanse, a također je od zaborava spasio kultnu predstavu 'Stilske vježbe' koju je uveo i u Guinnessovu knjigu rekorda i koja se u produkciji Planet Arta izvodi već deset godina. U ovom dramskom kazalištu neke od svojih najdojmljivijih uloga ostvarila su prva imena hrvatskog kazališta među kojima su Pero Kvrgić i Lela Margitić, Slavica Knežević, Jasna Palić Picukarić i Slavko Juraga, Zrinka Cvitešić, Nataša Janjić, Natalija Đorđević, Filip Juričić, Franjo Dijak, Amar Bukvić, Luka Dragić, Robert Kurbaša, Filip Križan, Janko Popović-Volarić, a i oni mlađi Petra Kurtela, Vanda Winter, Slaven Španović, Lana Gojak, Matija Kačan i mnogi drugi.


Aquarius Records poklanja CD Nina – Najdraži (Best of 2003. – 2013.), Silente – Lovac na čudesa i Songkillers – Dio mene (Best of 1997. – 2014.).

Jubilarni deseti Glazbeni outlet u Tvornici kulture ove godine od 13. do 15. prosinca nudi preko 10.000 naslova, a mi vam pružamo priliku da prije samog početka glazbenog outleta osvojite nekoliko glazbenim naslovima iz ove bogate ponude.

Nina – Najdraži (Best of 2003. – 2013.)

Nina Badrić, jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje više od 20 godina. Uspjesi, nagrade i popularnost ovu glazbenicu prate i izvan granica Hrvatske. Ova kompilacija oslanja se na sve glazbene uspjehe koje je lijepa pjevačica ostvarila između 2003. i 2013. godine, poput: 'Čarobno jutro', 'Moje oči pune ljubavi', 'Dodiri od stakla', 'Takvi kao ti', 'Ne mogu ti reći što je tuga', 'Čežnja', 'Duše su se srele'...

Silente – Lovac na čudesa
Mladi dubrovački bend Silente godine 2013. predstavio je svoj debitantski album 'Lovac na čudesa' i dokazao da su čuda moguća. 'Terca na tišinu' osvojila je radijski eter, a bend je osvojio nagrade Porin za novog izvođača godine, našao se u nominaciji za Večernjakovu ružu, ali i ono najvažnije, osvojio je vjernu publiku.

Songkillers – Dio mene (Best of 1997. – 2014.)

Na dvostrukom CD-u niže se cijelokupan glazbeni opus grupe Songkillers u čak tridesetpet pjesama. Odličan je to presjek šarolikih glazbenih stilova kojima barata Željko Banić, alfa i omega benda, a tek povremeno na kompilaciji nalazimo i goste: Dina Dvornika (u nekoliko pjesama), Valeriju, Gorana Baru i Nikolu Marjanovića.


Dida Boža vam daruje poklon-paket svojih ukusnih proizvoda. Hladna zimska poslijepodneva prava su prilika za ostanak u kući uz šalicu mirisne kave, a večernja druženja bit će ugodnija uz ukusne zalogaje koji se brzo pripremaju. U tome će vam pomoći ovaj poklon-paket proizvoda Dida Boža, u kojem se skrivaju prave delicije! Ekološki džem od smokava najpoznatiji je proizvod iz asortimana, a preporučujemo da u njegovom bogatom okusu uživate u kombinaciji s različitim sirevima. Peciva i kolači, ali i umaci uz raskošna pečenja, bit će ukusniji uz blago kiselkastu aromu ekološkog džema od kupina. Teglica slasnog namaza od zelenih maslina otkriva vam punoću okusa plodova kraljice Mediterana, pasiranih s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i morskom soli. Kad se poželite zasladiti, tu je Čoko Aronija, omiljena poslastica koje donosi iznimnu kombinaciju tamne čokolade i bobica moćne biljke poznate po snažnoj ulozi u pročišćavanju organizma te jakom antikancerogenom djelovanju. Sve naposljetku zaokružite šalicom ukusne ekološke kave Mount Hagen, čija će profinjena aroma u trenu razveseliti vaše nepce. Svakako posjetite i novootvorenu trgovinu Dida Bože u samom središtu Zagreba, u Radićevoj ulici 12 gdje ćete pronaći brojne ideje za poklone kojima ćete uljepšati blagdane svojim najmilijima.

Dobitnici:

Snježana Mišak – Uber
Dubravka Štefanek - V.B.Z. knjižare - paket slikovnica + Vitosi
Tanja Stolnik – Nivea
Dino Jurić - Planet Art kazalište - predstava Posljednja Freudova seansa
Aleksandra Svetec - Nina – Najdraži (Best of 2003. – 2013.) + Vitosi
John Antonio Štrk - Silente – Lovac na čudesa + Vitosi
Arabela Novak - Songkillers – Dio mene (Best of 1997. – 2014.) + Vitosi
Eugen Nimac - Dida Boža

O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.