I TOGA IMA

Dame, biste li izašle s 40-godišnjim djevcem?

16.10.2013 u 20:00

Bionic
Reading

Mnoge žene čude se kada čuju da postoje djevci u 40-ima, ali i to je moguće

Poznata seksologinja Tracy Cox dobila je nedavno mail od jedne čitateljice koja se čudi što je upoznala muškarca od 32 godine koji nikada nije isprobao seks. Seksologinja se pak nije nimalo začudila.

'Društvo gleda na muškarce kao na seks strojeve koji su uvijek spremni i voljni za seks. Ali u stvarnosti puno je više muškaraca djevaca čak i u starijoj životnoj dobi', pojašnjava Tracy Cox.

Navodi kako su neki muškarci svjesno odabrali djevičanstvo, i to najčešće zbog vjerskih razloga, a nekima se ono dogodilo posve slučajno. Postoje, naime, muškarci koji su odlučili možda pričekati pravu damu ili su jednostavno bili stidljivi dok su svi drugi to radili, vrijeme je prošlo i oni su jednostavno ostali djevci.

Kada shvate da je vrijeme prošlo, ističe Tracy Cox, još im je teže upustiti se u prvi seksualni odnos pa onda odgađaju sve više, dok na koncu možda i odustanu jer ne žele biti čudaci djevci i radije tu svoju tajnu čuvaju za sebe.

Treba li izaći s takvim muškarcem? Tracy Cox kaže – apsolutno! 'Neke žene uživaju u tome da muškarcu budu prve i pouče ga svemu što one znaju. Osim toga, djevci mogu biti odlični partneri koji znaju slušati i imaju strpljenja… Dakle, nemojte da vas djevičanstvo odbije ako vam se muškarac sviđa', savjetuje Tracy Cox.