FASHION GURU:

Da barem ima dobru frizuru kad je već došla zgužvana

05.06.2014 u 10:42

Fashion Guru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jana

Bionic
Reading

Nakon poduljeg izbivanja, ukazala se u javnosti glumica Ines, ali je možda ipak trebala malo bolje pripaziti kako će izaći pred fotografe. Možda bi i zanemario zgužvanu haljinu, bezvezne i nepotrebne tajice ispod nje, da ne spominje balerinke... Sve bi to bilo zanemarivo, zaključio je Guru, da je Ines došla s frizurom i make-upom

Naša Mirelica voli dobre komade; koji put dobro, koji put malo manje dobro to ona složi. Guru ne krije da ima osjećaj da ona još nije do kraja definirala svoj stil, pa tako neka haljina joj se sviđa, ali ispadne da, eto, nije baš za nju stvorena.

Gospođa Filipović
nije jedna od onih koje obaraju s nogu što se tiče modnih kombinacija. Dovoljno je da se samo pojavi. Što se ne bi moglo reći za njezina odabranika. Raskrečio je te noge kao da je jedini u sobi, ili ima nekih problema.

Prekrasno je Renata spojila lak na noktima s cipelama i ogrlicom. To mi je najdraži stilistički moment na ovotjednom Renčinom looku, zaključio je Guru.


Kameni traper opet se lagano vraća u trend ovoga ljeta, premda uvijek podsjeća na turske traperice koje su se prodavale na placu i koje su uvijek nosili neki čudni ljudi, no Batinićka je, mora se priznati, dobro složila ovu proljetnu kombinaciju.

Nova frizura i dovoljno jednostavna a efektna haljina Ivani dobro pristaju, bio je blagonaklon prema bivšoj feminemki Guru ovoga tjedna.