LIJEPA GLAZBENICA

Crveno joj odlično pristaje: Nina Badrić izgleda prelijepo u haljini vrtoglavog dekoltea koja kao da je stvorena za nju

08.01.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić često putem društvenih mreža komunicira sa svojim brojnim obožavateljima

Lijepa brineta za svoje objave redovito dobiva brojne pohvale i lajkove što je bio i ovoga puta slučaj.

Omiljena Zagrepčanka svoje je obožavatelje razveselila jednom ranijom fotografijom na kojoj pozira u glamuroznoj crvenoj haljini koja kao da je stvorena za nju.

Upečatljiva kreacija s dubokim dekolteom i rasporkom koji je otkrio noge, savršeno joj pristajala, a oduševljeni fanovi uzvratili su joj brojnim komplimentima.

'Ostavi za mene 5 minuta samo, Ti i ja se dobro znamo', poručila je Nina u opisu fotke. Kao i obično uslijedila je 'eksplozija' komplimenata na račun Ninine ljepote. 'Bože, koliko ste prelijepa žena', 'Kakva ljepota', 'Kako možeš biti toliko lijepa', 'Izgledaš prekrasno', samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Nina je s poznatim glazbenicima sudjelovala na tradicionalnom božićnom koncertu 'Želim život'.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel

Tijekom emitiranja glazbenog događaja na programu i online platformama Nove TV, građani su svojim pozivima prikupili 935.960,00 kuna, a donacijama putem KEKS Pay aplikacije 82.404,33 kune za daljnji rad Zaklade.

Osim Nine Badrić, Severina, Petar Grašo, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec uveličali su ovu plemenitu akciju te potakli gledatelje da putem humanitarnog broja 060 9000 doniraju po 5 kuna (plus PDV).

Božićni koncert vrhunac je hvalevrijedne akcije 'Želim život' kojom se nastavlja rad na prikupljanju sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te na stručnom usavršavanju mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.