popularnija za čak 355%

Crna boja je skinuta s trona! Bež postaje apsolutna kraljica koju ćemo viđati na svakom koraku

31.01.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Na proteklom Tjednu mode u Parizu bež boja poharala je modne piste, a Google je zabilježio porast pretraživanja odjeće u ovoj opciji za čak 355%

U 2023. godini svijet muške mode doživjet će velike promjene. Nakon toliko godina u kojima je njime apsolutistički vladala crna, čini se kako će joj primat suvereno oduzeti bež boja!

Krajem prošle godine Pantone je najavio kako će boja 2023. biti Viva Magenta, efektna ružičasto - crvena nijansa, no čini se kako će ona ipak morati ustupiti tron nešto tradicionalnijoj opciji.

Nakon završetka Tjedna muške mode jesen/zima 2023.-2024. u Parizu postalo je jasno kako su se modne kuće i dizajneri odlučili bež boju učiniti novim trendom koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku.

  • +20
Tjedan muške mode u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

To potvrđuje i podatak da je Google zabilježio nevjerojatan porast od čak 355% za pretraživanje ove boje!

Na proteklom Tjednu mode vrhunski dizajneri Loewe, Ami, Dior Men i Bianca Saunders redom su pokazivali modele koji u bež nijansama ostavljaju bez daha. Ovom bojom referirali su se na mekoću, prirodnost i jednostavnost koji upućuju na bezvremenski elegantan minimalistički stil.

Ne postoji komad koji neće izgledati besprijekorno u ovoj boji, od dugačkih kaputa i modernih hlača širokog kroja, do uskih majica i džempera!

'LE CLUB COUTURE'

Valentino oduševio novom kolekcijom: Pogledajte zadivljujuće kreacije s modne revije u Parizu

Pogledaj galeriju